Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

To κανάλι Motorvision HD στον OTE TV

Aκόμη περισσότερο θέαμα προσφέρει ο OTE TV στους συνδρομητές του και τους λάτρεις της μηχανοκίνησης, με το νέο κανάλι Motorvision HD, με θέμα το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα, που μεταδίδεται σε υψηλή ευκρίνεια (HD). Μέσα από το νέο κανάλι, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να δουν αυτοκίνητα προηγμένης τεχνολογίας, αλλά και κλασικά μοντέλα, πολυτελείς λιμουζίνες και μοτοσυκλέτες, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις νέων μοντέλων, κορυφαίες εκθέσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτας και να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες αιχμής στο χώρο της αυτοκίνησης, μέσα από ποιοτικά ντοκιμαντέρ, ρεπορτάζ και εκπομπές, όλα σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου.

 Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει εκπομπές όπως το «Supercars», που παρουσιάζει τα κορυφαία μοντέλα αυτοκινήτων παγκοσμίως, το «4 x 4» με έμφαση στην τετρακίνηση και τα off road οχήματα, την «Ιστορία του Αυτοκινήτου» και τη «Δοκιμή στο Δρόμο», το «Κλασικοί Αγώνες», ντοκιμαντέρ για τους πιο θρυλικούς μηχανοκίνητους αγώνες στην ιστορία, ή ακόμη το «Ταξιδεύοντας», που ακολουθεί τις καλύτερες διοργανώσεις στο χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ευρώπη.

Το κανάλι Motorvision HD είναι διαθέσιμο μέσα από όλα τα διαθέσιμα πακέτα του OTE TV. Ο OTE TV προσφέρει πλούσιο και ποιοτικό αθλητικό πρόγραμμα, με τις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως σε όλες τις κατηγορίες σπορ και μοναδικές αποκλειστικότητες για τους συνδρομητές του, μαζί με το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην ελληνική αγορά.

satleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου