Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

3ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας!

Περισσότερες από 200 ταινίες μικρού μήκους, ελληνικές και ξένες, αφιερώματα σε Έλληνες σκηνοθέτες, παράλληλα προγράμματα και εικαστικές εκθέσεις με θέμα την ψηφιακή εικόνα, σηκώνουν αυλαία την 1η Σεπτεμβρίου.

Το Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας (AIDF) επιστρέφει για τρίτη χρονιά και φέρνει στην πόλη της Αθήνας, ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, video art, κινούμενα σχέδια  πειραματικά φιλμ, ακόμα και ταινίες με ....οικολογικές ανησυχίες!

Για πρώτη φορά το AIDF, σε συνεργασία με το Φιλανδικό φεστιβάλ Wildlife Vaasa, θα προβάλλει επιστημονικές ταινίες με θέμα την οικολογία και το περιβάλλον, ενώ φέτος εγκαινιάζεται ακόμα ένα πρόγραμμα με τίτλο «Γνωριμία με ταινίες μικρού μήκους γνωστών σκηνοθετών».

Τέλος, το 3ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας τιμά τον ηθοποιό Λευτέρη Βογιατζή, με την προβολή της ταινίας «Ακροπόλ» του Παντελή Βούλγαρη, τη σκηνοθέτιδα Λουκία Ρικάκη, και τον πειραματικό κινηματογράφο του Θανάση Ρεντζή.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αθηναίων και θα διεξαχθεί στους χώρους: 'Iδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Μπετόν 7, Χώρος Τέχνης Ασωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου