Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ξέσπασε «πόλεμος» για το «Game of Thrones»

Εκατομμύρια θεατές της δημοφιλούς σειράς παγκοσμίως ερίζουν για την εξέλιξη της

 Φωτιά έχουν πάρει τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και οι συζητήσεις εκατομμυρίων θεατών σε όλο τον κόσμο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» μετά την προβολή του 9ου επεισοδίου που είναι και το προτελευταίο του 3ου κύκλου. Το επεισόδιο προβλήθηκε την Κυριακή στις ΗΠΑ και χθες το βράδυ στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Για να μην χαλάσουμε την έκπληξη σε όσους δεν το έχουν δει ακόμη θα αναφέρουμε απλά ότι υπάρχουν μεγάλες ανατροπές και κυρίως βγαίνουν απρόσμενα από το...κάδρο της υπόθεσης βασικοί πρωταγωνιστές.

Η τροπή που πήρε στο 9ο επεισόδιο η σειρά ξεσήκωσε τεράστια συζήτηση και κόντρες ανάμεσα στα εκατομμύρια των φίλων της. Οι περισσότεροι δηλώνουν σοκαρισμένοι και αρκετοί υποστηρίζουν ότι δεν θα την ξαναδούν ενώ άλλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις αποφάσεις του συγγραφέα και των σεναριογράφων της σειράς. Οσο περνούν οι ώρες και το επίμαχο επεισόδιο το βλέπουν και όσοι δεν είχαν την δυνατότητα να το δουν στην επίσημη προβολή του η αναμέτρηση των δύο «στρατών» στον κυβερνοχώρο γίνεται ολοένα και πιο μαζική.

Για να ρίξω και εγώ λίγο νερό στον μύλο της συζήτησης θα πω ότι είμαι από την πλευρά εκείνων που ενθουσιάστηκαν με την τροπή που πήρε η σειρά όχι τόσο γιατί δεν συμπαθούσα αυτούς που δεν θα ξαναεμφανιστούν σε αυτή και συμπαθώ κάποιους άλλους αλλά επειδή οι ανατροπές και ειδικά οι αναπάνταχες σε μια σειρά (ή ταινία) είναι αυτές που κρατούν υψηλά το ενδιαφέρον της.

Το γεγονός ότι γίνεται αυτός ο χαμός σε όλο τον κόσμο δείχνει ότι ανεξάρτητα συναισθηματικής τοποθέτησης για την τροπή που πήρε η σειρά η απόφαση που πήραν οι συντελεστές της στο 9ο επεισόδιο ήταν απόλυτα πετυχημένη. Ηδη τα βίντεο με αντιδράσεις των θεατών της σειράς την στιγμή που έβλεπαν το 9ο επεισόδιο κάνουν θραύση. Το πιο χαρακτηριστικό εξ αυτών είχε μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές τις γραμμές πάνω από 4 εκατομμύρια views.

tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου