Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ο Steven Spielberg μεταφέρει το θρυλικό Halo στην τηλεόραση!

Η σειρά Halo αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Microsoft και του Xbox. Αναπτύχθηκε το 2001 από την εταιρία ανάπτυξης Bungie, παράλληλα αναμείχθηκε και η Ensemble Studios για δύο χρόνια (2009 - 2011) και πλέον έχει περάσει στην 343 Industries και εκδίδεται σταθερά από την Microsoft Studios. Θεωρείται ως ένα εκ των κορυφαίων First-Person Shooters και η υπόθεσή του εκτυλίσσεται στο μακρινό 2552 όπου έχει ξεσπάσει ένας διαγαλαξιακός πόλεμος μεταξύ της ανθρωπότητας και μίας θεοκρατικής συμμαχίας εξωγήινων που ελέγχουν τον γαλαξία, γνωστοί και ως Covenant.

Μετρώντας 12 χρόνια ζωής και 8 τίτλους το Halo πέρασε σε καινούρια εποχή τον Νοέμβριο του 2012 όταν και κυκλοφόρησε ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς Halo 4 ανοίγοντας έτσι μία καινούρια τριλογία. Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε η παρουσίαση του Xbox One για να σφραγίσει αυτή την νέα εποχή για την σειρά και τους φανατικούς φίλους της.

Ο Steven Spielberg, ο διάσημος και πολύ επιτυχημένος σκηνοθέτης του Hollywood μέσω μαγνητοσκοπημένου βίντεο που προβλήθηκε στην παρουσίαση του Xbox One ανακοίνωσε ότι το Halo θα μεταφερθεί στην τηλεόραση ως τηλεοπτική σειρά και μάλιστα με ίδιο στην θέση του υπεύθυνου παραγωγής!

Ο Spielberg δήλωσε ότι είναι και ο ίδιος gamer από το μακρινό 1974 και αρκέστηκε μόνο στο να ανακοινώσει ότι η σειρά είναι στα σκαριά. Δεν αποκάλυψε πληροφορίες ούτε για τον σταθμό που θα προβληθεί η σειρά ούτε για την ημερομηνία που θα ξεκινήσει να προβάλλεται. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι η 343 Industries θα αναμειχθεί σε μεγάλο βαθμό με το show.

Πηγή:www.gameworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου