Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Rihanna και Stewart στο "Game of Thrones"

Και όμως ανακοινώθηκε. Από ποιόν; Μα από τον έναν από τους δημιουργούς της θρυλικής σειράς "Game of Thrones", τον Ντέιβιντ Μπένιοφ, ο οποίος και αποκάλυψε τη συμμετοχή των δυο μεγάλων star!

 O ένας εκ των δύο δημιουργών του Game of Thrones, David Benioff, μίλησε σε μεγάλο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιοδικό της Αμερικής και αποκάλυψε πως από τον φετινό 3ο κύκλο της σειράς θα κάνουν guest εμφάνιση δύο τεράστια ονόματα του Hollywood. Η Kristen Stewart και η Rihanna!

«Είναι μεγάλη τιμή για μια σειρά όπως το Game of Thrones, με τόσο περιορισμένο προϋπολογισμό, να υποδεχτεί δύο σταρ τέτοιου βεληνεκούς όπως η Kristen και η Rihanna» δήλωσε ο Benioff, για να συμπληρώσει: «Είμαι σίγουρος πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα αφήσουν το δικό τους, ξεχωριστό, στίγμα στην πλοκή της σειράς.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά για τους ρόλους τους, μπορώ όμως να σας πω ένα πράγμα: δεν θα είναι τίποτα από όσα φαντάζεστε!».

Φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει να ισχυρίζονται πως η Kristen Stewart θα υποδυθεί μια πριγκίπισσα ενός νέου βασιλείου που και αυτή με τη σειρά της θα επιδιώξει να κερδίσει το στέμμα του King's Landing, ενώ άλλα σενάρια θέλουν την Rihanna να είναι ένας από... τους White Walkers!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου