Προσεχώς

Προσεχώς

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Bates Motel (2013) TV Series

Δε θα μάθουμε ποτέ τι συνέβη στο χαρακτήρα του Νόρμαν Μπέιτς μετά το τέλος του «Ψυχώ» του Χίτσκοκ (κανείς δε θυμάται άλλωστε τις δυο ταινίες που έγιναν στη δεκαετία του ’80 με πρωταγωνιστή ξανά τον Άντονι Πέρκινς), τώρα όμως μπορούμε να μάθουμε τι έγινε πριν.

Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της νέας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Bates Motel», που ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική, και εστιάζει στη σχέση του έφηβου Νόρμαν με τη μητέρα του, πριν τα φρικιαστικά γεγονότα που συνέβησαν στην ταινία του 1960. Η υπόθεση ξεκινά όταν, μετά από ένα μυστηριώδες ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα του, ο Νόρμαν με τη μητέρα του Νόρμα (την υποδύεται η Βέρα Φαρμάιγκα) μετακομίζουν στη Βόρεια Καλιφόρνια και αγοράζουν το περιβόητο μοτέλ.

Σε κάποια σκηνή, η Νόρμα αλλάζει ρούχα μπροστά στο 17χρονο γιο της κι όταν αυτός δείχνει ενοχλημένος, εκείνη του λέει: «Χρυσέ μου, η μητέρα σου είμαι. Δεν κάνουμε τίποτα παράξενο». Σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές, η σειρά διαθέτει εξαιρετική ατμόσφαιρα ενώ η Φαρμάιγκα είναι ιδανική ως μητέρα, αντικείμενο πόθου, και πάνω απ’ όλα, ως απρόβλεπτη και έντονη παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου