Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Σάια Λαμπέφ: «Οι τολμηρές σκηνές του ‘Nymphomaniac’ θα είναι αληθινές»

Ο Σάια Λαμπέφ παρουσιάζεται και αποκαλείται τολμηρός ηθοποιός που, μέχρι σήμερα, δεν έχει κάνει «εκπτώσεις» για την τέχνη του, συμμετέχοντας σε όλες τις δουλειές που ήθελε.

Την παρούσα περίοδο αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την νέα ταινία του Δανού κινηματογραφιστή Λαρς φον Τρίερ, αποκαλώντας τον «επικίνδυνο».

«Ο Τρίερ είναι πολύ επικίνδυνος», δήλωσε σε συνέντευξή του στο κανάλι MTV και συνέχισε: «Είναι το πιο επικίνδυνο άτομο για το οποίο έχω κάνει ποτέ ακρόαση. Είμαι τρομοκρατημένος. Και είμαι τόσο τρομοκρατημένος που θα πρέπει να συμμετάσχω σε αυτή τη δουλειά του (Nymphomaniac). Θα δούμε πώς θα πάει».

Η ιδιαιτερότητα αυτής της ταινίας έγκειται στην οδηγία που έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες σχετικά με τις τολμηρές σκηνές τις οποίες θα γυρίσουν και που πρόκειται να είναι πραγματικές.

Πέραν των όσων θεωρούνται ακατάλληλα για το κοινό και τα οποία θα είναι θαμπά ως εικόνα, όλα τα υπόλοιπα θα γυριστούν σε πραγματικές συνθήκες. Κι αν και πολλές παραγωγές του Τρίερ έχουν κριθεί και επικριθεί έπειτα από την προβολή τους, αυτή τοποθετήθηκε κάτω από το μικροσκόπιο προτού καν καταφέρει να γυριστεί και να βγει στις αίθουσες.

Το στόρι θέλει την ιστορία μίας νυμφομανούς να γίνεται αντικείμενο διήγησης από τον σύζυγό της.

Πιθανότατα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Σαρλότ Γκενσμπούργκ, αυτόν του άντρα της ο Λαμπέφ και έχουν επίσης ακουστεί τα ονόματα των Στέλλα Σκάρσγκαρντ και Νικόλ Κίντμαν.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου