Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Antiviral (2012) Trailer + Info

Το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά. Ο Μπράντον Κρόνενμπεργκ, γιος του διάσημου σκηνοθέτη Ντέιβιντ, δε θα μπορούσε να μην έχει μια ροπή προς ό,τι πιο αλλόκοτο θα μπορούσε να κρύβεται στον (φανταστικό ευτυχώς ακόμα) ιατρικό κόσμο - αν κάνετε μια αναδρομή στην πρώιμη κυρίως φιλμογραφία του γνωστού δημιουργού θα εντοπίσετε πολλές φορές την αδυναμία του στο νυστέρι.

Ο Μπράντον, στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο στις Κάννες παρουσίσε το "Antiviral", μια αλληγορική όσο και ανατριχιαστική ιστορία που στοχοποιεί την εμμονή των φαν με τους celebrities και τις συνέπειες που μπορεί να έχει ο διακαής πόθος τους να τους μοιάσουν, να γίνουν ένα με αυτούς και να καταλάβουν πώς είναι να ζεις μέσα στα φώτα των φωτογράφων και στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών.

Στην ιστορία του Κρόνενμπεργκ τζούνιορ, που έχει πλέον ένα τρέιλερ, αυτή η επιθυμία του απλού κόσμου μπορεί να καταλήξει στην πιο νοσηρή φαντασία. Σε κλινική του μέλλοντος ιοί που έχουν καλλιεργηθεί μέσα στα σώματα των διασήμων "μολύνουν" τον κόσμο που θέλει να έλθει όσο πιο κοντά τους, αλλά - μαντέψτε- κάτι δεν έχει υπολογιστεί με την πρέπουσα ακρίβεια, ο έλεγχος χάνεται και ο καννιβαλισμός (συμβολικά είναι αυτό ακριβώς που συμβαίνει με τη λατρεία των "επωνύμων") είναι προ των πυλών.

Ο Κάλεμπ Λόντρι Τζόουνς και η Σάρα Γκέιντον (που παράλληλα συνεργάστηκε και με τον Κρόνενμπεργκ senior στο Cosmopolis) είναι οι πρωταγωνιστές αυτού του δυστοπικού θρίλερ-δράματος, όπου οι άνθρωποι τρώνε τις σάρκες τους όταν φτάνουν στο σημείο να επιθυμούν ακόμα και τις αρρώστιες των ειδώλων τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου