Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

OTE TV : Νέο κανάλι ταινιών

Με την αύξηση χωρητικότητας που εξασφάλισε ο ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου με την αλλαγή προτύπου εκπομπής του τέταρτου αναμεταδότη σε DVB-S2/8PSQ, όπως είχαμε γράψει, άνοιξε ο δρόμος για την προσθήκη νέων καναλιών. Έτσι, σήμερα το απόγευμα γύρω στις 18:00 η συνεργασία που είχε ο ΟΤΕ με το Universal Channel ολοκληρώθηκε, και στη θέση του καναλιού εμφανίστηκε κάρτα που ανακοινώνει την άφιξη ενός νέου24ωρου καναλιού ταινιών.

Οι πληροφορίες μας λένε πως δεν πρόκειται για κάποιο κανάλι τύπου Scifi, Axn, η Pay per view, αλλά ενός καναλιού του OTE που θα προβάλει ξένες ταινίες, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή με σιγουριά τι ακριβώς ταινίες θα προβάλλει. Θετική κίνηση πάντως, αφού στο κομμάτι των ταινιών έχουμε γράψει επανειλημμένως πως ο ΟΤΕ έχει σημαντικό κενό.

Από το μέτωπο των συνδρομητών ο ΟΤΕ καταγράφει αργή αλλά σταθερά ανοδική πορεία και υπολογίζεται πως οι συνδρομητές έχουν φτάσει τους 21.800. Τέλος, ακόμη μια πληροφορία του Digital TV info λέει πως στην δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ αλλά και στο IPTV ετοιμάζονται πολύ σύντομα να ενσωματωθούν οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί «STAR Λαμίας» και το «Αχελώος TV». Θα σας ενημερώνουμε απο εδώ για όλες τις τελευταίες εξελίξεις… (digitaltvinfo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου