Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δημοσιεύτηκε η υπόθεση του «The Dark Knight Rises»!

 
Ίσως να είναι η ταινία που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ εισπράξεων ή αυτή που θα σαρώσει στα επόμενα Όσκαρς. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει φανατικούς υποστηρικτές και πως όλοι περίμεναν πως και πώς να δημοσιευτεί η υπόθεσή της. Ο λόγος για το τρίτο και τελευταίο μέρος του «Νολανικού» Μπάτμαν, το πολυαναμενόμενο «The Dark Knight Rises»!

Πριν αναδημοσιεύσουμε την υπόθεση - σύνοψη αξίζει να σημειωθεί πως η πρεμιέρα στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κρίστοφερ Νόλαν, ενώ το καστ αποτελείται από τους Christian Bale, Tom Hardy, Liam Neeson, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman, Morgan Freeman, Marion Cotillard και Michael Caine. Με άλλα λόγια το καστ είναι μια παρέα των κορυφαίων του Χόλιγουντ ή αλλιώς μια συλλογή από χρυσά αγαλματίδια.

Πέρασαν οκτώ χρόνια και ο Μπάτμαν ήταν εξαφανισμένος, μιας και από ήρωας είχε γίνει πλέον φυγάς (θυμηθείτε την τελευταία σκηνή του «The Dark Knight»). Το σχέδιο του για ένα διάστημα πέτυχε και η εγκληματικότητα στο Γκόθαμ Σίτι είχε μειωθεί αισθητά.

Όλα όμως θα αλλάξουν με την άφιξη μιας πολυμήχανης «γάτας» - λοποδύτη με σκοτεινά σχέδια. Όμως ακόμα πιο επικίνδυνος είναι ο Μπέιν, ένας μασκοφόρος (και μυώδης) μασκοφόρος με στόχο να καταστρέψει την πόλη. Έτσι ο Μπάτμαν αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά αυτή τη φορά θα τα βρει… «σκούρα»

Η αλήθεια είναι πως δεν λέει και πολλές λεπτομέρειες, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως τα 164 λεπτά που διαρκεί η ταινία, το σασπένς θα είναι άφθονο και η αγωνάι θα χτυπάει κόκκινο. Ας ελπίσουμε να μην μας σκοτώσει τον Μπάτμαν ο Νόλαν, γιατί στο κόμικ αυτό γίνεται…
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου