Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Καθημερινή - Κυριακή 22/04/2012


QUEEN - «A Night at The Opera»

Ένα από τα καλύτερα album όλων των εποχών σύμφωνα με το Rolling Stone, το Q Magazine αλλά και το βιβλίο Guinness, που πήρε το όνομά του από την ομώνυμη ταινία των αδελφών Μαρξ (Marx Brothers).

Το τέταρτο album των Queen που κυκλοφόρησε τέλη του 1975, ήταν εκείνη τη εποχή, το πιο ακριβό σε παραγωγή album όλων των εποχών -στοίχισε 45.000 λίρες, που με σημερινούς υπολογισμούς φτάνουν το ένα εκατομμύριο. Εδώ οι Queen πειραματίζονται για μια ακόμη φορά και βάζουν στο blender διάφορα μουσικά είδη: rock, opera, heavy metal, pop, sci-fi, folk, music hall, traditional jazz, ακόμη και τον Εθνικό Ύμνο!

Στο «Bohemian Rhapsody», το πιο γνωστό ροκ τραγούδι όλων των εποχών, παντρεύουν την όπερα με το ροκ. Το «Bohemian Rhapsody» παρέμεινε 14 βδομάδες στο No. 1 του UK chart, ψηφίστηκε Τραγούδι της Χιλιετίας, κι ήταν το μόνο τραγούδι στην Ιστορία που έφθασε 2 φορές την περίοδο των Χριστουγέννων στο Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, σημειώνοντας πωλήσεις εκατομμυρίων. Για την προώθηση του τραγουδιού το συγκρότημα γύρισε το πρώτο στην ιστορία σκηνοθετημένο βιντεοκλίπ!

MAZI και το περιοδικο ΓΥΝΑΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου