Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Νέα κανάλια και κινητικότητα στον OTE TV

Ακόμη δύο προσθήκες HD υπηρεσιών για την πλατφόρμα του OTE TV μέσω δορυφόρου αναμένονται να πραγματοποιηθούν σύντομα. Πρόκειται για το γνωστό κανάλι Luxe TV HD το οποίο εξειδικεύεται στα είδη πολυτελείας και το «ευ ζήν» και το μουσικό κανάλι i-concerts HD που προσανατολίζεται μουσικά σε blues, rock,jazz, latin και άλλα ακόμη είδη.

Από το i-concerts το οποίο αρέσκεται στο να παρουσιάζει live συναυλίες, παρελαύνουν γκρουπ από την ανεξάρτητη μουσική σκηνή αλλά και διάσημοι καλλιτέχνες όπως οι U2, Beyonce, Seal, Dire Straits, Mika, CSS, Kooks, Oscar Peterson, Chick Corea, Miles Davis, Paul McCartney, Sheryl Crow, Eric Clapton, Gary Moore κ.α.

Οι τεχνικοί του ΟΤΕ είναι σε εγρήγορση και οι πληροφορίες μας λένε πως δοκιμάζουν αρκετές ακόμη υπηρεσίες (HD και SD) ώστε να ενσωματωθούν το συντομότερο δυνατό στην πλατφόρμα. Να διευκρινίσουμε επίσης πως προσθήκες σε κανάλια όπως πχ. του «History channel» που πολλοί συνδρομητές σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και fora ζητούν, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν μιας και η Nova διαθέτει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη μετάδοση του στην Ελλάδα.

Κάτι ακόμη, που αφορά την IPTV υπηρεσία του OTE, είναι ότι δοκιμάζεται η δυνατότητα και εκεί να ενσωματωθούν HD υπηρεσίες. Συγκεκριμένα την Τρίτη που μας πέρασε ίσως κάποιοι να παρατήρησαν ότι εμφανίστηκε κλειδωμένη υπηρεσία με την ονομασία «Test» πίσω από την οποία «κρύβονταν» δοκιμές υψηλής ευκρίνειας.

satleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου