Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Καθημερινή - Κυριακή 22/01/2012





«Ο ΣΤΑΘΜΟΣ»

Ο πρώτος δίσκος των Μάνου Λοϊζου και Λευτέρη Παπαδόπουλου, ένας μελωδικός ύμνος στη λαϊκή αξιοπρέπεια, με τις φωνές των Γιάννη Καλατζή, Γιώργου Νταλάρα, Δημήτρη Ευσταθίου και Λίτσας Διαμάντη.





«ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ» - 5ος ΚΥΚΛΟΣ

Εβδομήντα πέντε χρόνια μετά τη γέννηση του Μάνου Λοϊζου και τριάντα μετά το θάνατό του, η «Καθημερινή της Κυριακής» τιμά τον μεγάλο συνθέτη προσφέροντας, για πρώτη φορά, στους αναγνώστες της εννέα από τους σημαντικότερους και δημοφιλέστερους δίσκους του, από τον «Σταθμό» του 1968 έως το «Για μια μέρα ζωής» του 1980.

Με αγαπημένες μελωδίες σε πολυτραγουδισμένους στίχους τών Λευτέρη Παπαδόπουλου, Τάσου Λειβαδίτη, Δημήτρη Χριστοδούλου, Γιάννη Νεγρεπόντη, Μανώλη Ρασούλη, Φώντα Λάδη, Κωστούλας Μητροπούλου κ.α. Στις αυθεντικές ερμηνείες των Μαρίας Φαραντούρη, Χαρούλας Αλεξίου, Γιώργου Νταλάρα, Δήμητρας Γαλάνη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Καλατζή κ.α.

Σε σύγχρονη ηχητική επεξεργασία και σε προσεγμένες εκδόσεις με κείμενα και φωτογραφίες- ντοκουμέντα, που αναβιώνουν μια ολόκληρη εποχή. Κάθε εβδομάδα, ο μελωδός των μικρών στιγμών και των μεγάλων ελπίδων στην «Καθημερινή της Κυριακής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου