Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Νέες σειρές και εκπομπές για τον ΑΝΤ1

Δυναμικό «μπάσιμο» κάνει ο ΑΝΤ1 στη νέα χρονιά. Κόντρα στην κρίση και στο ασφυκτικό πλαίσιο που διαμορφώνεται στην αγορά από την κατακόρυφη πτώση της διαφήμισης, το κανάλι του Αμαρουσίου ενισχύει το πρόγραμμά του μετά τις γιορτές, με τρεις νέες σειρές και τέσσερις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η αρχή θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου, στις 21.00, οπότε και θα κάνει πρεμιέρα η σειρά «Ελεύθερος και ωραίος». Πρόκειται για την ιστορία ενός ταξιτζή, όπου άνθρωποι της διπλανής πόρτας ξεδιπλώνουν στις οθόνες μία κωμική ιστορία κάθε φορά. Στη σειρά πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μέμος Μπεγνής, Θάλεια Ματίκα και Κάρμεν Ρουγγέρη.

Τον ίδιο μήνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και η νέα, καθημερινή, δραματική σειρά «Είναι στιγμές», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Σταύρος Ζαλμάς, Μπέσυ Μάλφα, Γιώργος Νινιός, Κώστας Αρζόγλου κ.α.

Το Φεβρουάριο αναμένεται στο πρόγραμμα του καναλιού η «Οικογένεια της συμφοράς». Η εκπομπή καταγράφει την αμήχανη στιγμή που μία κοπέλα γνωρίζει στην οικογένειά της τον αγαπημένο της και αυτή τη συνάντηση την καταγράφουν οι κάμερες. Στο ρόλο του παρουσιαστή ο Σάββας Πούμπουρας.

Τον ίδιο μήνα θα δούμε και τον «Galileo» με τον Γιώργο Λιανό. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υπόσχεται να μετατρέψει την επιστήμη σε διασκέδαση.
Το Φεβρουάριο, επίσης, ακολουθεί «Το αμάρτημα της μητρός μου», η νέα σειρά που φέρνει ξανά στον ΑΝΤ1, τον πολυετή συνεργάτη του, Αλέξανδρο Ρήγα.

Ύστερα από δύο σεζόν επιστρέφει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ενώ η ανανέωση του προγράμματος για το δεύτερο μισό της σεζόν ολοκληρώνεται με το χορευτικό σόου «Dancing with the stars».

ΠΗΓΗ: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου