Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Οι πρώτες εικόνες στις διαφορετικές κινηματογραφικές προσεγγίσεις της Χιονάτης

Τα τρέιλερ των δύο «ανταγωνιστικών» ταινιών με ηρωίδα την Χιονάτη είδαν το φως της δημοσιότητας και αποκάλυψαν ότι πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικές ταινίες. Η μία με κακιά μάγισσα τη Τζούλια Ρόμπερτς είναι κωμωδία, ενώ Η Χιονάτη και Ο Κυνηγός αποτελεί μια σκοτεινή περιπέτεια.

Στην ταινία του Τάρσεμ Σινγκ (Το Κλουβί, The Fall) η Τζούλια Ρόμπερτς αναλαμβάνει τον ρόλο της κακιάς βασίλισσας, ενώ βασιλιάς ντύνεται ο Σον Μπιν. Χιονάτη είναι η νεαρή Λίλι Κόλινς, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Νέιθαν Λέιν.



Πρόκειται για μια κωμωδία με στοιχεία Μπόλιγουντ που φέρνει στο προσκήνιο την κακιά μάγισσα.

Από την άλλη, Η Χιονάτη και ο Κυνηγός αποτελεί μια σκοτεινή περιπέτεια που αλλάζει το κλασικό παραμύθι. Ο κυνηγός που έχει επιφορτιστεί να σκοτώσει τη Χιονάτη στο δάσος, γίνεται μέντοράς της στην επιχείρηση εκδίκησης της κακιάς βασίλισσας.




Ο Κρις Χεμσγουέρθ (Θορ) ανέλαβε τελικά τον ρόλο του κυνηγού με τον οποίο είχαν συνδεθεί οι Βίγκο Μόρτενσεν και Χιού Τζάκμαν.http://www.blogger.com/img/blank.gif

Η Κρίστεν Στούαρτ του Twilight ντύνεται Χιονάτη (με πανοπλία αντί για ρομαντικά φορέματα), ενώ η Σαρλίζ Θερόν είναι η κακιά μάγισσα που διατάζει τον θάνατό της.

Το «Mirror, Mirror» θα βγει στους κινηματογράφους στις 16 Μαρτίου του 2012, ενώ η «Χιονάτη και ο Κυνηγός» την 1η Ιουνίου 2012.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου