Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Μπλουμ & Ντανστ φέρνουν την... οικονομική καταστροφή

Συμπρωταγωνιστές σε ταινία που σύμφωνα με τον σκηνοθέτη αποτελεί «πρόλογο» της διεθνούς κρίσης.

Ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κίρστεν Ντανστ θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Cities» -που αφορά σε οικονομικά σκάνδαλα- η οποία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Ρότζερ Ντόναλντσον.

Ο βετεράνος σεναριογράφος και σκηνοθέτης που έχει εξασφαλίσει επίσης τη συμμετοχή του Κλάιβ Όουεν στην ταινία, θεωρεί ότι θα αποτελέσει ένα πρόλογο της επερχόμενης διεθνούς οικονομικής κατάρρευσης.

Το σενάριο έχει να κάνει με τρεις ιστορίες που συνυφαίνονται στην Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και στη Βομβάη.

Ο ΄Οουεν θα υποδυθεί έναν άπληστο διαχειριστή χετζ φαντς (κερδοσκοπικά αμοιβαία κεφάλαια) στη Νέα Υόρκη, ενώ οι ρόλοι του Ορλάντο Μπλουμ και της Κίρστεν Ντανστ δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα για αυτό το φθινόπωρο και η ταινία δεν θα είναι έτοιμη για διανομή πριν την άνοιξη του 2012.

Η «Cities» αποτελεί μια από τις ταινίες με τις οποίες η Κίρστεν Ντάνστ επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη μετά από περίπου δύο χρόνια απουσίας.

Το 2012 η Ντανστ έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει σε τρεις ταινίες: την «On the Road» μαζί με την Κίρστεν Στιούαρτ, το ρομαντικό δράμα «Upside down» και το «Bachelorette» με την ΄Ιζλα Φίσερ, τον ΄Ανταμ Σκοτ και άλλους.

tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου