Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Extremely Loud and Incredibly Close (2011) Trailer



Το «Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά» με τον Τομ Χανκς και τη Σάντρα Μπούλοκ βασίζεται στο σπουδαίο μυθιστόρημα του Τζόναθαν Σάφραν Φόερ.

Παρακολουθεί την ιστορία ενός μικρού αγοριού που καλείται να αντιμετωπίσει τον θάνατο του πατέρα του στην τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε παρακολουθούμε την συγκινητική προσπάθεια του Όσκαρ να λύσει το μυστήριο ενός κλειδιού χωρίς κλειδαριά, πιστεύοντας ότι θα τον οδηγήσει σε κάποιο μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του (Τομ Χανκς).

Προσπαθώντας να δώσει τη λύση, ο μικρός Όσκαρ (Τόμας Χορν) γυρίζει στους δρόμους της «μουδιασμένης» από τις επιθέσεις Νέας Υόρκης, συναντώντας και καθορίζοντας τις ζωές πολλών ανθρώπων.

Νιώθοντας αποκομμένος από την μητέρα του (Σάντρα Μπούλοκ) και μη θέλοντας να πιστέψει σε πράγματα που δεν μπορεί να παρατηρήσει, ο Όσκαρ αρχίζει να ψάχνει στην Νέα Υόρκη, για την κλειδαριά που ταιριάζει σε ένα μυστηριώδες κλειδί που βρήκε στην ντουλάπα του μπαμπά του.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Στίβεν Ντάλντρι (Σφραγισμένα Χείλη, Οι Ώρες, Μπίλι Έλιοτ) και το σενάριο του Έρικ Ροθ (Forrest Gump, The Insider).

Στην ταινία, εκτός από τους Τομ Χανκς και Σάντρα Μπούλοκ, πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Γκαντολφίνι, Ζόι Κάλντγουελ, Μαξ Φον Σίντοφ, Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέφρι Ράιτ.­

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2011, ενώ το βιβλίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου