Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Μικρός Πρίγκιπας επιστρέφει στο Πλανητάριο

Ο Μικρός Πρίγκιπας επιστρέφει στο σπίτι του, τον Αστεροειδή Β612 μετά την περιήγησή του στο Σύμπαν και το ταξίδι στη Γη όπου ανακαλύπτει ότι το αγαπημένο του τριαντάφυλλο λείπει. Συντροφιά με την αλεπού, θα περιπλανηθεί ανάμεσα στον πλανήτη του χρόνου, του βοσκού και της μουσικής με πίστη ότι κάπου εκεί θα ξαναβρεί το αγαπημένο του, μοναδικό του λουλούδι.

Ολα αυτά συμβαίνουν στη νέα φανταστική περιπέτεια «Ο μικρός πρίγκιπας ΙΙ» που θα προβάλλεται στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου από την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2011. Σίγουρα το νέο θα δώσει ιδιαίτερη χαρά σε όσους πέρυσι απόλαυσαν τον μικρό ήρωα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ στον θόλο του Πλανηταρίου όπου απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία. Αφού τώρα, θα έχουν ξανά την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο όνειρο του μοναχικού πρίγκηπα όπου τα γραφικά, η μουσική και το όλο αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσουν και για άλλη μια φορά θα συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους.

Πέρα από την εκπληκτική αυτή παράσταση «Ο μικρός πρίγκιπας ΙΙ» προσφέρει ωστόσο και μια αφορμή να επισκεφθούν τα μικρά παιδιά για πρώτη φορά το Πλανητάριο, να ξεναγηθούν στο Διάστημα και να εξοικειωθούν με έναν χώρο συνεχούς ψυχαγωγικής επιμόρφωσης. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι οι νέες περιπέτειες του μικρού πρίγκιπα ξεκινούν με μια ειδικά μελετημένη ξενάγηση η οποία μεταφέρει τους νεαρούς θεατές στους άγνωστους κόσμους του σύμπαντος με τρόπο απλό και δημιουργικό.

Επιπλέον, με την ευκαιρία της νέας αυτής παραγωγής το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο περιλαμβάνει και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Στο πνεύμα αυτό πραγματοποιούνται ειδικές, δωρεάν παραστάσεις, και συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου και κατά τις ώρες 19.30, 20.10, 20.50 και 21.30.

Και όχι μόνο. Η εμπειρία στο Πλανητάριο περιλαμβάνει και την εικαστική ευαισθητοποίηση με τα εγκαίνια της παιδικής έκθεσης ζωγραφικής «Τα παιδιά ζωγραφίζουν το ταξίδι του ανθρώπου στο διάστημα» με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων από την αποστολή του Γιούρι Γκαγκάριν.

Το αποτέλεσμα στην μεταγλώττιση φέρει την υπογραφή των: Δημήτρη Πιατά (Αλεπού), Θάνου Παπαϊωάννου (Μικρός Πρίγκιπας), Ηρώ Λούπη (Τριαντάφυλλο), Κώστα Σεραφειμίδη (Βοσκό), Γιάννη Στεφόπουλο (Ωρολογοποιό), ενώ η σκηνοθεσία της μεταγλώττισης είναι των Αργύρη Παυλίδη και Μαρίας Ζερβού.

Εναρξη παρστάσεων: Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2011 Εισιτήριο παράστασης : 5 Ευρώ για ενήλικες και 3 Ευρώ για παιδιά, μαθητές, φοιτητές και άνω των 65 ετών. Αμεα Δωρεάν

Διάρκεια παράστασης: 20 λεπτά

Προβολές κάθε Σάββατο και Κυριακή 12.30, 13.10 και 13.50
Iδρυμα Ευγενίδου - Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο Λεωφ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο Τηλ: 9469600

tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου