Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

THE CONSULTANT - "Πρόλογος" μικρού μήκους για τους Εκδικητές!


Οι επιθεωρητές του S.H.I.E.L.D, Κούλσον και Σίτγουελ (κατά κόσμον Κλαρκ Γκρεγκ και Μαξιμιλιάνο Χερνάντεζ) συζητούν την προοπτική να ενισχυθεί η ομάδα των Εκδικητών με την ένταξη του Abomination! Αυτή η συζήτηση εκτυλίσσεται στο μικρού μήκους «The Consultant», πρώτο από μια σειρά shorts που θα προβάλλονται ως μέρος του πρόμο της ταινίας του Τζο Γουίντον που θα χτυπήσει τις αίθουσες τον επόμενο χρόνο, αλλά και με σκοπό να γεφυρώσει τα χάσματα (αν τυχόν υπάρχουν) ανάμεσα στις παραγωγές της Μάρβελ με ένα κεντρικό ήρωα χαρακτήρα και στο super ensemble των Avengers που θα μοιάζει με ψηφιδωτό υπερηρώων.

Δείτε ΕΔΩ το THE CONSULTANT

Πάντως – όσοι είναι εξοικειωμένοι με το σύμπαν των κόμικ, αλλά και με τις ταινίες τους θα το καταλάβουν- ουσιαστικά η συζήτηση αυτού του κλιπ είναι σα να επεκτείνει το τέλος του Hulk (Τhe Incredible Hulk του Λετεριέ), ενώ και ψήγματα του Iron Man θα βρεθούν μέσα στο τετράλεπτο. Το ταινιάκι θα περιλαμβάνεται στο DVD του Thor που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ το επόμενο θα τιτλοφορείται τίτλο «A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer».

Αντίστροφη μέτρηση λοιπόν για τους εκδικητές. Δεν κουραζόμαστε να θυμίζουμε ότι στην ταινία θα εμφανίζονται οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ (Iron Man), Κρις Εβανς (Captain America που μόλις έσκασε μύτη στις ελληνικές αίθουσες), Σκάρλετ Γιοχάνσον (κατάσκοπος της S.H.I.E.L.D.), Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (Νικ Φιούρι), Κρις Χέμσγουορθ (Thor), o Τζέρεμι Ρένερ (Hawkeye), Μαρκ Ράφαλο (Hulk), Τομ Χίντλεστον (Loki) και άλλοι, στους ρόλους των πιο σημαντικών σούπερ ηρώων της Μάρβελ.

cinemag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου