Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Λονδίνο 2012: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων

Κυκλοφόρησαν σήμερα στην αγορά τα 6,6 εκατομμύρια εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο, 500 ημέρες πριν την έναρξή τους για μια περίοδο έξι εβδομάδων, ως τα μεσάνυχτα της 26 Απριλίου, και σύμφωνα με τους διοργανωτές όλοι οι επίδοξοι αγοραστές θα έχουν ίση μεταχείριση.

Οι τιμές κυμαίνονται από 20 ως 2012 στερλίνες (23 ως 2.322 ευρώ) και οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες που έχουν μεγάλη ζήτηση θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης, επί ίσοις όροις άσχετα του πότε κατέθεσαν την αίτηση ενδιαφέροντος. Οι πωλήσεις θα δώσουν στους διοργανωτές μια γεύση για το πώς θα υποδεχθεί το κοινό τους Αγώνες.

Οι ίδιοι διαβεβαιώνουν ότι έχουν κάνει το παν για να μην «κρασάρει» η ιστοσελίδα πώλησης των εισιτηρίων. Οι δημοφιλείς αγώνες _ όπως οι τελικοί του στίβου και της κολύμβησης _ αλλά και οι τελετές έναρξης και λήξης αναμένεται να έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση. Ο πρόεδρος του Λονδίνου 2012, λόρδος Κόου, δήλωσε πεπεισμένος ότι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν. Αναμένεται ότι η πώλησή τους θα αποφέρει μισό δισ. στερλίνες (577 δισ. ευρώ). Οι επίδοξοι αγοραστές θα πληροφορηθούν στις 24 Ιουνίου για ποιους αγώνες θα λάβουν εισιτήρια.

Ειδικές προσφορές υπάρχουν για όσους είναι κάτω από 17 ή πάνω από 60 ετών, ενώ αρκετοί αγώνες θα είναι δωρεάν, όπως ο Μαραθώνιος, ενώ 2,5 εκατ. εισιτήρια κοστίζουν κάτω από 23 ευρώ.
Συνολικά διατίθενται 8,8 εκατ. εισιτήρια αλλά περίπου 1,2 εκατ. έχουν κρατηθεί για να δοθούν σε κυβερνητικές υπηρεσίες, στο δήμαρχο του Λονδίνου, στους σπόνσορες και στους αθλητές. Οι δημοτικές αρχές του Λονδίνου ζητούν να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα των αξιωματούχων, πολιτικών και VIP που θα λάβουν εισιτήρια.

Άλλα δυο εκατομμύρια εισιτήρια για τους Παραολυμπιακούς θα αρχίσουν να πωλούνται στις 9 Σεπτεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα

http://www.tickets.london2012.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου