Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

H Beyonce σε ταινία του Clint Eastwood!


Η Beyonce συμφώνησε να είναι εκείνη η κεντρική πρωταγωνίστρια στο remake της ταινίας “A Star Is Born” με σκηνοθέτη τον Clint Eastwood!

Η ταινία αναμένεται να είναι ή τέταρτη κατά σειρά μεταφορά της ιστορίας στην μεγάλη οθόνη, με πιο γνωστή αυτή του 1976 με πρωταγωνιστές τους Kris Kristofferson, Barbra Streisand.

Λεπτομέρειες σχετικά με το σενάριο δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο πυρήνας όμως της ιστορίας αναφέρεται σε ένα μια νεαρή τραγουδίστρια, που ερωτεύεται έναν προβληματικό, βετεράνο star, ο οποίος της ανοίγει το δρόμο στο να γίνει το πιο λαμπερό αστέρι της μουσικής! Φημολογείται ότι στο cast θα προστεθούν και οι Will Smith, Robert Downey Jr, John Hamm.

Βέβαια, δεν είναι έκπληξη η συμμετοχή της Beyonce σε ένα κινηματογραφικό project, καθώς την έχουμε θαυμάσει σε ταινίες όπως το “Dreamgirls” ,το “Cadillac Records” αλλά και το “Austin Powers Vs Goldmember” πάντα σε ρόλους που περιλαμβάνουν αρκετό χορό και τραγούδι.

Αυτή την φορά όμως, η σκηνοθετική καθοδήγηση του Clint Eastwood θα ισοδυναμεί με μια πιο απαιτητική προσπάθεια από την Beyonce που μπορεί να την οδηγήσει και στα Oscars.

mtvgreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου