Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Επανένωση για τους Beach Boys με αφορμή την 50ή τους επέτειο


Μια παγκόσμια περιοδεία και ένα καινούριο άλμπουμ βρίσκονται στα σχέδια των Beach Boys, οι οποίοι αποφάσισαν αυτή την επανένωση με αφορμή την 50ή τους επέτειο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Μπράιαν Ουίλσον, ο οποίος μαζί με τους Αλ Ζαρντέν, Μπρους Τζόνστον και Ντέιβιντ Μαρκς θα πραγματοποιήσει συναυλίες.

Το συγκρότημα έχει ήδη αρχίσει να ηχογραφεί το άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012. Ο Αλ Ζαρντέν δήλωσε ότι οι Beach Boys θα κάνουν μια εμφάνιση στα βραβεία Γκράμι στις 12 Φεβρουαρίου.

Η περιοδεία τους θα ξεκινήσει στις 27 Απριλίου από το Φεστιβάλ Τζαζ της Νέας Ορλεάνης και θα περιλαμβάνει 50 ημερομηνίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Αυτή η επέτειος είναι ξεχωριστή για μένα γιατί μου λείπουν τα αγόρια και θα είναι πολύ συγκινητικό να βρεθούμε ξανά μαζί στη σκηνή» είπε ο Μπράιαν Ουίλσον.

Τα αδέλφια του Μπράιαν, Ντένις και Καρλ, που ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, πέθαναν το 1983 και το 1998, αντίστοιχα.

Ανάμεσα στα πιο γνωστά τους τραγούδια βρίσκονται τα: Good Vibrations, Surfing USA, Dance Dance Dance, Wouldn't it be Nice.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου