Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

American Horror Story (2011) - Τηλεοπτική σειρά «ζωντανεύει» τους εφιάλτες κάθε οικογένειας

Μετά τις περιπέτειες των γιατρών, τις διαλευκάνσεις φόνων και τα βαμπίρ, η Αμερική ζει τον απόλυτο τρόμο μέσω της τηλεόρασής της... η σειρά «American Horror Story» έχει καθηλώσει το κοινό, «ζωντανεύοντας» κάθε εφιάλτη!

Δημιουργός της σειράς, που μόλις έκανε πρεμιέρα, είναι ο «πατέρας» του «Glee» και του «NipTuc», Ryan Murphy. Τι σκέφτηκε; Να δείξει την μετακόμιση μιας οικογένειας από την Βοστόνη σε στοιχειωμένη έπαυλη του Λος Άντζελες, στην οποία κάθε μέλος της θα δει τους φόβους του φάτσα - φόρα!

Για να καταλάβετε τι γίνεται στο «American Horror Story», ιδού μερικά από όσα έδειξε στο πρώτο επεισόδιο: οι γονείς είναι στα πρόθυρα του χωρισμού μετά την αποβολή που είχε η μητέρα με αποτέλεσμα και οι δύο να βλέπουν φαντάσματα, αλλά και η δεύτερη να φαντασιώνεται... σεξουαλικές επαφές με ένα από αυτά!

Η γειτόνισσα χώνει συνέχεια την μύτη της στο σπίτι (κλασσικό ε;), ενώ η κόρη της οικογένειας τσακώνεται με το μισό σχολείο της και βρίσκει καταφύγιο σε έναν πιτσιρικά - πελάτη του πατέρα της που έχει αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Στον ρόλο του πατέρα και ψυχιάτρου βλέπουμε τον Dylan McDermott, της μητέρας την Connie Britton και της γειτόνισσας την JessicaLange.

Η σειρά ήδη έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και αναμένεται να αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη της σεζόν, ενώ το ελληνικό κοινό αναμένεται να την δει μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου