Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Στην μεγάλη οθόνη μεταφέρονται οι ζωές των Έλτον Τζον και Φρέντι Μέρκιουρι

Οι βιογραφίες διάσημων σταρ της μουσικής είναι της μόδας. Μετά τον Μπομπ Ντίλαν και το I'm Not There, τον Τζον Λένον και το Nowhere Boy, τον Τζόνι Κας και το Walk the Line, έρχονται στη μεγάλη οθόνη οι ζωές δύο άλλων -πολύ διαφορετικών μεταξύ τους- τραγουδιστών: του Σερ Έλτον Τζον και του Φρέντι Μέρκουρι των Queen.

Rocketman θα ονομάζεται η ταινία που θα επικεντρώνεται στον Σερ Έλτον Τζον και τη ζωή του. Θα πρόκειται για μία «διαφορετικού τύπου βιογραφία» αναφέρει η ιστοσελίδα Deadline, σύμφωνα με την οποία το σενάριο γράφει ο Λι Χολ, συγγραφέας του Μπίλι Έλιοτ.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο σύντροφος και συνεργάτης του Έλτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις, μαζί με τον Στιβ Χάμιλτον Σο. Ο τελευταίος δήλωσε ότι η ταινία θα είναι «τόσο μοναδική, όσο και η ζωή του Έλιοτ».

Η ταινία θα περιλαμβάνει στοιχεία μιούζικαλ, με σκηνές που θα παραπέμπουν στις μεγάλες επιτυχίες του Έλτον Τζον, και θα διηγείται την ιστορία του παιδιού-θαύματος που έγινε διάσημος σταρ.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής θα επιλέξει το καστ της ταινίας του και πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται πολλοί διαφορετικοί ηθοποιοί να ερμηνεύσουν τον Έλτον Τζον -όπως είχε κάνει στο βίντεο κλιπ This Train Don't Stop There Anymore- ή κατά τα πρότυπα της βιογραφίας του Μπομπ Ντίλαν, I'm Not There.

Όσο για τον Φρέντι Μέρκουρι των Queen, αυτόν θα τον ερμηνεύσει ο Σάσα Μπάρον Κόεν (Μπρούνο).

Το σενάριο γράφει ο Πήτερ Μόργκαν, ο οποίος διηγείται την ιστορία των πρώτων χρόνων του συγκροτήματος, από το 1971 έως την εμφάνισή τους στο Live Aid το 1985.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου