Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Βραβεία Εμμυ 2011.

Η Κέιτ Ουίνσλετ κέρδισε το βραβείο Έμμυ καλύτερης γυναίκας ηθοποιού σε μίνι σειρά για τον ρόλο της στο Mildred Pierce, για μία γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει από τη φτώχεια, στην τελετή απονομής των ομώνυμων βραβείων που έγιναν χθες το βράδυ.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός δήλωσε ότι θέλει να μοιραστεί το βραβείο με τη μητέρα της.

«Δεν έχει σημασία πόσων χρονών είσαι ή τι κάνεις στη ζωή σου· δεν σταματάς ποτέ να χρειάζεσαι τη μαμά σου και εγώ δεν θα πάψω ποτέ να χρειάζομαι τη δική μου. Γι' αυτό σε ευχαριστώ μαμά, σε ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε παραλαμβάνοντας το αγαλματάκι.

Ο συμπρωταγωνιστής της Γκάι Πιρς, κέρδισε κι αυτός βραβείο β' ανδρικού ρόλου για τη συμμετοχή του στο Mildred Pierce.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε κέρδισε βραβείο σκηνοθεσίας για τον πιλότο του Broadwalk Empire.

Βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας σε μίνι σειρά απέσπασε ο Μπάρι Πέπερ για τον ρόλο του ως Μπόμπι Κένεντι στη σειρά The Kennedys, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Γκρεγκ Κινίαρ (στον ρόλο του Τζον Κέννεντι), η Κέιτι Χολμς (στον ρόλο της Τζάκι) και ο Τομ Ουίλκινσον.

Καλύτερη δραματική σειρά αναδείχθηκαν οι Mad Men και καλύτερη κωμική το Modern Family (το οποίο απέσπασε συνολικά πέντε βραβεία).

Η Χουλιάνα Μαργκούλιες του The Good Wife απέσπασε βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για δραματική σειρά, ενώ ο «Dr House» Χιού Λόρι έχασε το βραβείο ανδρικής ερμηνείας από τον Κάιλ Τσάντλερ του Friday Night Lights.

Ο «Σέλντον Κούπερ» (κατά κόσμον Τζιμ Πάρσον) απέσπασε το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας σε κωμική σειρά για το Big Bang Theory.

Λογοκρίθηκε βίντεο

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του Fox να λογοκρίνει βίντεο, στο οποίο ο Άλεξ Μπόλντουιν αστειευόταν με το σκάνδαλο των υποκλοπών της αυτοκρατορίας του Μέρντοχ, στην οποία ανήκει και το τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο ηθοποιός αποφάσισε μάλιστα να ακυρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή του στην τελετή απονομής των βραβείων Έμμυ.

Ο Μπόλντουιν, ο οποίος έχει κερδίσει δύο βραβεία Εμμυ πρώτου ρόλου για την κωμική σειρά 30 Rock, στην οποία πρωταγωνιστεί, εμφανιζόταν σε ένα σύντομο βίντεο που περιελάμβανε ένα αστείο για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στο οποίο έχει εμπλακεί η News Corporation, η αυτοκρατορία των ΜΜΕ του Μέρντοχ.

Στο βίντεο, ο Μπόλντουιν μιλάει στο τηλέφωνο και ξαφνικά απευθύνεται ονομαστικά στον Ρούπερτ Μέρντοχ, λέγοντάς του ότι τον ακούει που παρακολουθεί.

«Το Fox έκοψε το αστείο μου για τις παρακολουθήσεις της NewsCorp» έγραψε ο διάσημος ηθοποιός στον λογαριασμό του στο Twitter. «Είναι βλακώδες, διότι νομίζω ότι θα βελτίωνε την εικόνα τους. Λίγο» συνέχισε.

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου