Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Samsung ChatON, νέα υπηρεσία μηνυμάτων για όλα τα τηλέφωνα

Σε λίγες μέρες ξεκινά η IFA 2011 και η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει μεταξύ άλλων τη νέα υπηρεσία μηνυμάτων της, ChatON, η οποία προορίζεται για όλα τα κινητά τηλέφωνα!

Με άλλα λόγια, την υπηρεσία ChatON δε θα υποστηρίζουν μόνο τα λειτουργικά συστήματα των συσκευών Samsung (Samsung Bada και Android OS) αλλά και αυτά των ανταγωνιστικών εταιριών (iOS και BlackBerry). Εκτός των άλλων, η Samsung θα κυκλοφορήσει και ειδική έκδοση για υπολογιστές.

Η υπηρεσία ChatON θα διατίθεται ως βασική έκδοση για τα συμβατικά κινητά και ως πλήρης έκδοση για τα smartphones. Μεταξύ άλλων, θα παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες (smartphones ή μη) να επικοινωνούν μέσω chat (ατομικές και ομαδικές συνομιλίες) και γραπτών μηνύματων, ενώ θα υποστηρίζει κείμενο, φωτογραφίες, ημερολόγιο και επαφές.

Από την πλευρά τους, οι χρήστες smartphones θα μπορούν να απολαμβάνουν επιπλέον δυνατότητες όπως προσθήκη σχολίων, animated μηνύματα καθώς και λειτουργία ενημέρωσης σχετικά με το βαθμό χρήσης της υπηρεσίας (Interaction Rank).

Από τον επόμενο κιόλας μήνα το ChatON θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 120 χώρες και 62 γλώσσες.

Πηγή: techgear



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου