Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Σε ταινία του Τέρενς Μάλικ θα πρωταγωνιστήσει ο Κρίστιαν Μπέιλ

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Τέρενς Μάλικ. Μπορεί μέσα σε 32 χρόνια να γύρισε πέντε ταινίες, ωστόσο, τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται σε δημιουργικό «πυρετό».

Μετά το Δέντρο της Ζωής που απέσπασε και τον Χρυσό Φοίνικα στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών, ο Τέρενς Μάλικ έχει ήδη έτοιμη ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπεν Άφλεκ, ενώ ετοιμάζει και μία τρίτη με τον Κρίστιαν Μπέιλ στον κεντρικό ρόλο. Παράλληλα, ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Voyage of Time.

Η ταινία με τον Κρίστιαν Μπέιλ θα είναι η τρίτη σε ισάριθμα χρόνια. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα της άτιτλης ταινίας του Τέρενς Μάλικ με πρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ, Τζέσικα Τσαστάιν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Ρέιτσελ Γουάιζ.

Σύμφωνα με το Twitchfilm.com, ο Κρίστιαν Μπέιλ θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη ταινία του Τέρενς Μάλικ -και αυτή χωρίς τίτλο-, της οποίας τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2012 και να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέχρι το 2013.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ επρόκειτο να αναλάβει τον ρόλο του Μπεν Άφλεκ στην ταινία που ολοκληρώνει αυτή τη στιγμή ο Τ.Μάλικ.

Η καινούρια ταινία θα έχει μικρό καστ. Ο Τέρενς Μάλικ αναζητά γυναίκα ηθοποιό για να αναλάβει ρόλο δίπλα στον Κρ.Μπέιλ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα, ο Τ.Μάλικ καλείται να αποφασίσει ανάμεσα στις νεαρές Ρούνι Μάρα, Χάλεϊ Μπένετ, Κλεμενς Ποεζί και Μία Γουαζικόφσκα.

Παράλληλα, ο σκηνοθέτης ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Voyage of Time, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά «συνοδευτικό» του Δέντρου της Ζωής.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει σκηνές από τη γέννηση του σύμπαντος και θα το αφηγείται ο Μπραντ Πιτ.

Newsroom ΔΟΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου