Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Φήμες για iPad 3 τον Οκτώβριο του 2011

Με ανάλυση τουλάχιστον πέντε φορές υψηλότερη από αυτή του προκάτοχού του αναμένεται να κυκλοφορήσει, ίσως και τον Οκτώβριο, το iPad 3. Σύμφωνα με φήμες που έχουν διαρρεύσει, η οθόνη θα έχει ανάλυση 2048 x 1536 pixels, δηλαδή σχεδόν διπλάσια από μία οθόνη Hi Definition.

«Η Apple ξεκίνησε τις παραγγελίες για τα iPad τρίτης γενιάς και iPhone πέμπτης γενιάς, τα οποία θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορία ένα μήνα αργότερα», αναφέρει το Ταϊβανέζικο site τεχνολογίας «DigiTimes», επικαλούμενο πηγές από τη βιομηχανία κατασκευής εξαρτημάτων του iPad και iPhone.

Το site υποστιρίζει ακόμη πως ανάμεσα στους βιομηχανικούς κύκλους περιλαμβάνεται η γνωστή Foxconn, η Simplo Technologies και η Dynapack International Technology (μπαταρίες), η TPK Holding και η Wintek (touch panel modules), η Catcher (chassis) και η Largan Precision (webcams).

Η Apple, δεν έκανε κανένα σχόλιο για τις φήμες, απλώς ανακοίνωσε πως το iPad App Store από σήμερα περιέχει περισσότερες από 100.000 εφαρμογές, σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο για τη δημοφιλή ταμπλέτα.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός ανέρχεται στις 100.161 και είναι αρκετά σημαντικό ώστε να αξίζει μια αναφορά ειδικά όταν ο ανταγωνισμός υστερεί αρκετά σε αυτό το πεδίο.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου