Προσεχώς

Προσεχώς

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

Ακυρώνεται η ευρωπαϊκή περιοδεία των Duran Duran

Ο «ιός» των ακυρώσεων συναυλιών χτυπά και τη Θεσσαλονίκη. Οι Duran Duran ακυρώνουν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους (που θα τους έφερνε στη Θεσσαλονίκη στις 26 του μήνα και στην Κύπρο την 1η Αυγούστου), ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μέρα του «2310 Festival» στη Θεσσαλονίκη.

Οι Duran Duran ανακοίνωσαν την ακύρωση της ευρωπαϊκής περιοδείας τους, που θα ξεκινούσε στις 14 Ιουλίου από το Δουβλίνο, εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής Σάιμον Λε Μπον με τις φωνητικές χορδές.

Το συγκρότημα σε χθεσινή ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «με συνεχόμενη φυσικοθεραπεία και ένα αυστηρό θεραπευτικό πλάνο, η ιατρική ομάδα του τραγουδιστή είναι σίγουρη ότι θα επιστρέψει σε πλήρη φόρμα πολύ σύντομα, αλλά μιας και ο συγκεκριμένος χρόνος δεν μπορεί να προβλεφθεί, συνιστούν την αλλαγή ημερομηνίας των ευρωπαϊκών συναυλιών ώστε να αποφευχθεί η απογοήτευση των φαν το τελευταίο λεπτό».

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η ανακοίνωση για την επιστροφή των χρημάτων σε όσους αγόρασαν εισιτήρια.

Επιπλέον, ακυρώνεται και η δεύτερη μέρα του «2310 Φεστιβάλ» στη Θεσσαλονίκη, όπου επρόκειτο να εμφανιστούν οι James και οι Suede (Πέμπτη 7 Ιουλίου, στο Καυταντζόγλειο).

Η διοργανώτρια εταιρεία Detox σημειώνει ότι τα δύο γκρουπ θα δώσουν ξεχωριστές συναυλίες το φθινόπωρο στην Ελλάδα -πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη μέρα του «2310 Φεστιβάλ», την Τετάρτη 6 Ιουλίου, με τους Judas Priest, Whitesnake, Firewind, Roxy Bitch θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Καυταντζόγλειο.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου