Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Optimus Black - «Σούπερ έξυπνο» κινητό από την LG

Η LG παρουσίασε το Optimus Black που ανήκει στην νέα γενιά κινητών τηλεφώνων την οποία η βιομηχανία ονομάζει Super Smart Phones. Είναι εξαιρετικά λεπτό, διαθέτει την πιο φωτεινή οθόνη που διαθέτει κάποιο κινητό τηλέφωνο ενώ επίσης έχει δύο κάμερες, μια «συμβατική» και μια ειδική για βιντεοκλήσεις.

Super Smart

Η οθόνη αφής του Optimus Black είναι 4 ιντσών και ανάλυσης 480x800 pixels και ενσωματώνει την τεχνολογία NOVA που ανέπτυξε η LG. Η οθόνη διαθέτει την καλύτερη φωτεινότητα (700 nits) από όλα τα smartphones επιτρέποντας έτσι στον κάτοχο της να την χρησιμοποιεί χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμη και υπό συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας . Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η οθόνη αυτή καταναλώνει 50% λιγότερη ενέργεια από τις οθόνες LCD.

Το Optimus Black είναι επίσης πολύ λεπτό αφού στο πιό παχύ του σημείο είναι μόλις 9.2 χιλιοστά, ενώ το πιό λεπτό είναι 6. Διαθέτει μια κάμερα 5.0 Mpixel για «συμβατική» χρήση και μια κάμερα 2.0Mpixel στο εμπρός μέρος για βιντεοκλήσεις. Το λειτουργικό του είναι Android.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες του Optimus Black είναι ότι αναγνωρίζει την κίνηση του τηλεφώνου με διαφόρους τρόπους όπως το tapping, το κούνημα και το σήκωμα από το τραπέζι. Ετσι αν για παράδειγμα, το κινητό δέχεται μια κλήση και ο κάτοχος του βρίσκεται σε μια σύσκεψη και δεν μπορεί ή δεν θέλει να απαντήσει το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να το αναποδογυρίσει πάνω στο τραπέζι και αυτό θα διακόψει την κλήση αυτόματα.

Η τιμή του Optimus Black είναι 399 ευρώ και η LG ανακοίνωσε την συνεργασία της με την WIND η οποία μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει την αποκλειστική διάθεση της συσκευής στην ελληνική αγορά. Στο δίκτυο καταστημάτων της WIND το κινητό θα προσφέρεται σε μια τιμή γύρω στα 100 ευρώ σε συνδυασμό φυσικά με τα διάφορα πακέτα φωνής και data της WIND που θα συνοδεύουν την απόκτηση του τηλεφώνου.

tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου