Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

The Hangover II

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας, μια συνέχεια ήταν απλά αναμενόμενη. Οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Ζακ Γαλιφιανάκης και Εντ Χελμς, επιστρέφουν για ένα επικό «χανγκόβερ». Στη νέα ταινία η δράση μεταφέρεται στην Ταϊλάνδη. Ο Στου έχει αποφασίσει ένα ήρεμο μπάτσελορ, τα πράγματα όμως στραβώνουν όταν αποφασίζει να «σπάσει» το αυστηρό του πρόγραμμα, επιτρέποντας ένα μπουκάλι μπίρας σε κάθε φίλο του. Και εκεί κάπου τα πράγματα στραβώνουν...

Kung Fu Panda 2

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγάπησαν ιδιαίτερα την ιστορία του μικρού πάντα που μαθαίνει κουνγκ φου. Οι φωνές των Τζακ Μπλακ και Αντζελίνα Τζολί σίγουρα βοήθησαν στην μεγάλη επιτυχία της ταινίας. Αυτή τη φορά ο Πο κι οι Υπέροχοι Πέντε καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο, τον Άρχοντα Σεν, που μοιάζει ανίκητος αφού φαίνεται να έχει ανακαλύψει ένα μυστικό όπλο που είναι ικανό να αφανίσει την τέχνη του Κουνγκ Φου.

Η Απίστευτη Αλήθεια για την Βασίλισσα Ρακέλα

Η Ρακέλα είναι μια τρανσέξουαλ πόρνη από τις Φιλιππίνες, η οποία ζει στην ανέχεια. Επιθυμεί να δραπετεύσει στο Παρίσι, μαζί με τον «ιππότη» των ονείρων της. Στη προσπάθεια να ξεφύγει από το στενό περιβάλλον της, γνωρίζει ένα φωτογράφο και αρχίζει να δουλεύει σε μια δημοφιλή πορνογραφική ιστοσελίδα για τρανσέξουαλ. Η επιτυχία της ως ανερχόμενη πορνοστάρ στο ίντερνετ, την φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα, όπως την Βάλερι, μια τρανσέξουαλ από την Ισλανδία που της υπόσχεται ότι θα τη βοηθήσει να βγάλει βίζα. Θα καταφέρει η Ρακέλα να φτάσει μέχρι το Παρίσι;

Μάθε παιδί μου Γράμματα

Επανέκδοση της κωμωδίας του Θ.Μαραγκού, 30 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή. Η κοινότητα ενός χωριού της ορεινής Αρκαδίας αναστατώνεται στη διάρκεια της μεταπολίτευσης από τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου πεσόντων, καθώς παραλείπεται το όνομα του Χρίστου Καναβού, ενός κομμουνιστή αντιστασιακού που σκοτώθηκε στην περιοχή. Ο Περικλής, συντηρητικός διευθυντής του Γυμνάσιου, έρχεται σε σύγκρουση τόσο με τη γυναίκα του Ελπίδα, όσο και με τους δυο γιους του Σωκράτη και Δημοσθένη που υπερασπίζονται το δικαίωμα της Χρυσάνθης και της οικογένειάς της να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη του Καναβού. Του Θόδωρου Μαραγκού με τους Βασίλη Διαμαντόπουλο, Άννα Μαντζουράνη, Νίκο Καλογερόπουλο, Κώστα Τσάκωνα.

Ο Θάλαμος του Τρόμου

Ένας από τους μετρ του τρόμου, ο Τζον Κάρπεντερ, επιστρέφει στο είδος που αγάπησε. Πρωταγωνίστρια η Κρίστεν, η οποία ανακαλύπτει ξαφνικά πως είναι γεμάτη μώλωπες και βρίσκεται αιχμάλωτη στον θάλαμο μιας ψυχιατρικής κλινικής, χωρίς να γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί. Η Κρίστεν θα ψάξει τις απαντήσεις μαζί με τέσσερις ακόμα έγκλειστες. Με την Άμπερ Χερντ.

Πες μου το Όνομά σου

H Μπάχια είναι μια νεαρή πολιτικά στρατευμένη που δεν διστάζει να κάνει σεξ με τους εχθρούς της προκειμένου να τους προσηλυτίσει στους σκοπούς για τους οποίους παλεύει. Μέχρι τη μέρα που γνωρίζεται με τον Άρθουρ Μάρτιν, έναν σαραντάρη χαμηλών τόνων, που δεν θέλει με τίποτα να χάσει τη βολή του. Εκείνη σκέφτεται πως, με τέτοιο όνομα, θα πρέπει να είναι φασίστας. Όμως τα ονόματα μπορούν να προκαλέσουν παρεξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου