Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Unlawful Killing (2011) Documentery Details & Trailer



Μια σοκαριστική παπαράτσι φωτογραφία από το δυστύχημα της Πριγκίπισσας Diana στους δρόμους του Παρισιού, αναμένεται να βγει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας σε ένα ντοκιμαντέρ που αφηγείται τα τρομερά γεγονότα εκείνης της νύχτας.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο Unlawful Killing θα προβληθεί για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ των Καννών την ερχόμενη Παρασκευή, και δημιουργήθηκε από τον ηθοποιό Keith Allen, σε συνεργασία με τον Mohammed Fayed, του οποίου ο γιος Dodi πέθανε μαζί με την Diana στο τροχαίο.

Στο 90’ φιλμ θα περιλαμβάνεται μια ασπρόμαυρη ανφάς κοντινή φωτογραφία της Diana, η οποία τραβήχτηκε μόλις λίγα λεπτά αφότου η Mercedes που επέβαινε το ζευγάρι, έφυγε από τον δρόμο της και έπεσε πάνω στον τοίχο της υπόγειας σήραγγας.

Η εν λόγω φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η αδικοχαμένη Πριγκίπισσα, δεν έχει βγει ποτέ πριν στη δημοσιότητα, ενώ το ντοκιμαντέρ δεν πρόκειται να προβληθεί στη Μεγάλη Βρετανία. Σε παρόμοιες φωτογραφίες που δόθηκαν στους ενόρκους κατά τη δίκη, το πρόσωπο της Diana ήταν ψηφιακά καλυμμένο.

Η είδηση ότι ο Allen, πατέρας της γνωστής τραγουδίστριας Lily, θα δείξει τη φωτογραφία όπως κανονικά είναι, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους στενούς φίλους της αείμνηστης Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Η Rosa Monckton, που βρισκόταν σε διακοπές με την Diana δυο εβδομάδες πριν το θάνατό της, δήλωσε: «Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, τότε είναι απλά αποκρουστικό».

Το 1997 η Πριγκίπισσα Diana μαζί με τον Dodi Fayed σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο του Παρισιού. Αν και όλα έδειχναν πως το ατύχημα οφείλεται στον μεθυσμένο σοφέρ Henri Paul, που πέθανε και εκείνος, ο πατέρας του Dodi, Mohammed, κατηγόρησε τον Πρίγκιπα Φίλιππο ότι κατάστρωσε ατύχημα, καθώς υπονόησε και την εμπλοκή του Πρίγκιπα Καρόλου.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου