Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ong Bak 2 (2010) DVD

Κυκλοφορεί 23/05/2011 σε dvd απο την MAIANDROS

Εάν το πρώτο Ong Bak σας εξέπληξε, το δεύτερο θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Με τριακόσια άτομα στην παραγωγή και πεντακόσιους ηθοποιούς από τους οποίους οι διακόσιοι είναι από τους καλύτερους εκπαιδευμένους στις πολεμικές τέχνες και με πρωταγωνιστή τον Tony Jaa που από πολλούς θεωρείται ο καλύτερος πολεμιστής του σήμερα, θα απολαύσετε μία επική ταινία δράσης με έντονες σκηνές αληθινής πάλης. Μία εκπληκτική ταινία που συνδυάζει όλες τις πολεμικές τεχνικές σε μία.

Ξεχάστε ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα αφού θα μοιάζει βαρετό και ξεπερασμένο μπροστά στο μεγαλείο αυτού του θεάματος! Όλες οι σκηνές μάχης και όλη η ταινία γυρίστηκαν χωρίς ειδικά οπτικά εφέ και κασκαντέρ. Ο Tony πραγματοποίησε ο ίδιος όλες τις επικίνδυνες σκηνές με σκληρή προετοιμασία και μήνες γυρισμάτων για να πετύχει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συγκλονιστική στιγμή με τον ελέφαντα όπου ο Tony πηδάει στους χαυλιόδοντες του αρχηγού μιας αγέλης 100 ελεφάντων και τον καβαλάει. Ο Tony Jaa ξόδεψε επιπλέον 5 μήνες σκληρής εκπαίδευσης όχι μόνο για να βελτιώσει αλλά για να τελειοποιήσει την τεχνική του στο Muai Thai στην οποία χρησιμοποιεί κάθε μέλος του σώματός του, από τους αγκώνες έως και τα γόνατά του ως όπλα μαζικής καταστροφής.

Αυτό που θα δείτε πραγματικά δεν θα το πιστεύετε!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου