Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η Μπίγκελοου ετοιμάζει το «Kill Bin Laden»

Δεν πρόλαβαν να σκοτώσουν τον Μπιν Λάντεν και η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης Κάθριν Μπίγκελοου προετοιμάζει μία νέα ταινία που θα τιτλοφορείται «Kill Bin Laden» («Σκοτώστε τον μπιν Λάντεν).

Η ταινία θα αναφέρεται στη ζωή του ηγέτη της αλ Κάιντα όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα με ειδήσεις από τη βιομηχανία του κινηματογράφου Deadline.com.

Η Μπίγκελοου, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα που βραβεύθηκε με Οσκαρ Σκηνοθεσίας για την ταινία της The Hurt Locker, τον περασμένο χρόνο, ξεκίνησε το σχεδιασμό της ταινίας και το κάστινγκ πριν από μερικές εβδομάδες.

Αρχικά η ταινία επρόκειτο να είναι βασισμένη σε μία παλαιότερη, αποτυχημένη αποστολή των αμερικανικών δυνάμεων να σκοτώσουν τον Οσάμα μπιν Λάντεν στη μεθόριο μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν. Αλλά η νέα εκδοχή της ταινίας θα περιλαμβάνει και το «θριαμβευτικό τέλος», αναφέρει η ίδια πηγή.

Την ταινία φέρεται ότι θα χρηματοδοτήσει η Μέγκαν Έλισον, κόρη του μεγιστάνα της τεχνολογίας Λάρι Έλισον, και σε αυτή θα πρωταγωνιστεί ο 36χρονος αυστραλός ηθοποιός Τζόελ Έτζερτον, ο οποίος έχει στο παρελθόν εμφανιστεί στον Πόλεμο τον Άστρων και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Warrior.

ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου