Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Με Κατρίν Ντενέβ θα ρίξει αυλαία το Φεστιβάλ των Καννών

Η νέα ταινία του Κριστόφ Ονορέ Les Bien-aimés επιλέχθηκε ως ταινία λήξης του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το οποίο διαρκεί από τις 11 έως τις 22 Μαΐου. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Κατρίν Ντενέβ και η Λουντβίν Σανιέ.

Στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα, η Κατρίν Ντενέβ είχε αναφερθεί στην ταινία, λέγοντας ότι πρωταγωνιστεί με την κόρη της Κιάρα Μαστρογιάννι.

Η ταινία, είχε πει η διάσημη ηθοποιός, αποτελείται σχεδόν η μισή από τραγούδια.

Ο Κριστόφ Ονορέ θα παρευρεθεί μαζί με τις πρωταγωνίστριές του (Ντενέβ, Σανιέ, Κ.Μαστρογιάννι) στην προβολή της ταινίας στην Κρουαζέτ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φεστιβάλ το Les Bien-aimés είναι «μία ταινία από έναν από τους πιο ταλαντούχους και πρωτότυπους νέους κινηματογραφιστές της γενιάς του» και τονίζει ότι κλείνει με τρόπο εντυπωσιακό το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η ταινία διηγείται τις ιστορίες μιας μητέρας και μίας κόρης σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Στη δεκαετία του 1960 η Μαντλέν βρίσκει τον άντρα της στην Πράγα, αλλά ο ερχομός των ρωσικών τανκ την αναγκάζει να φύγει στο Παρίσι, ενώ στη δεκαετία του 1980 η κόρη της, Βέρα, ερωτεύεται στο Λονδίνο τον Χέντερσον, έναν άνδρα που αδυνατεί να αισθανθεί το ίδιο για αυτήν.

Ο Κριστόφ Ονορέ έχει συμμετάσχει και στο παρελθόν στο Φεστιβάλ με τις ταινίες 17 φορές Σεσίλ Κασάρ, Επιστροφή στο Παρίσι, Τα τραγούδια της αγάπης.

Η αυλαία του Φεστιβάλ ανοίγει στις 11 Μαΐου με την προβολή της ταινίας Μεσάνυχτα στο Παρίσι, του Γούντι Άλεν.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου