Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η Μαριόν Κοτιγιάρ συνεργάζεται ξανά με τον Κρ.Νόλαν στο νέο Μπάτμαν

Το μισό καστ της προηγούμενης ταινίας του Inception έχει επιστρατεύσει ο Κρίστοφερ Νόλαν για το νέο Μπάτμαν, με τίτλο The Dark Knight Rises. Όπως ανακοίνωσε η Warner Bros στο καστ εντάχθηκαν οι Μαριόν Κοτιγιάρ και Τζόσεφ Γκόρντον Λέβιτ.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί πρόσφατα στην ταινία Inception του Νόλαν, όπως και ο Τομ Χάρντι που συμμετέχει επίσης στο νέο Μπάτμαν.

Στο Dark Knight Rises η Μαριόν Κοτιγιάρ θα ερμηνεύσει την Μιράντα Τέιτ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Wayne Enterprises του Μπρους Γουέιν. Η Τέιτ «επιθυμεί να βοηθήσει τον Μπρους Γουέιν -που ακόμα πενθεί- να επαναλάβει τις φιλανθρωπικές προσπάθειες του πατέρα του για τη Γκόθαμ», αναφέρει το Variety.

Ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ αναλαμβάνει τον ρόλο ενός αστυνομικού (του Μπλέικ), ο οποίος τελεί υπό τις οδηγίες του επιθεωρητή Γκόρντον.

«Όταν έχεις συνεργαστεί με ανθρώπους τόσο ταλαντούχους όσο η Μαριόν και ο Τζο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι επιθυμείς να επαναλάβεις την εμπειρία. Σκέφτηκα αμέσως αυτούς τους δύο εκπληκτικούς ηθοποιούς για τους ρόλους της Μιράντα και του Μπλέικ, αντίστοιχα και ανυπομονώ να δουλέψω ξανά μαζί τους» δήλωσε ο Νόλαν στην επίσημη συνέντευξη τύπου για την ταινία.

Εκτός από τον Κρίστιαν Μπέιλ, το καστ συμπληρώνουν επίσης η Ανν Χάθαγουέϊ (ως Σελίνα Κάιλ-Μπατγούμαν) και ο Τομ Χάρντι (ως Μπέιν) -γνωστός επίσης από την συμμετοχή του στο Inception.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2012.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου