Προσεχώς

Προσεχώς

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Περιήγηση στο... Χόγκουαρτς ετοιμάζει η Warner Bros

Μια περιήγηση στο... σχολείο του μαθητευόμενου μάγου Χάρι Πότερ, το περίφημο Χόγκουαρτς, ετοιμάζουν τα στούντιο της Warner Bros για την άνοιξη του 2012.

Τότε είναι που θα ανοίξουν για το κοινό οι εγκαταστάσεις στο Χερτφορντσάιρ, όπου έχει γυριστεί μεγάλο μέρος της σειράς ταινιών με ήρωα τον Χάρι Πότερ.

Η περιήγηση στα στούντιο θα διαρκεί τρεις ώρες και στη διάρκειά της το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί τοποθεσίες, να δει αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες (τα λεγόμενα props), να θαυμάσει ειδικά εφέ και animatronics (ρομποτικά ομοιώματα) που έγιναν για τις ταινίες.

Στις εγκαταστάσεις στο Χερτφορντσάιρ έχει «στηθεί» η μεγάλη αίθουσα του Χόγκουαρτς και το γραφείο του διευθυντή Ντάμπλντορ, τα οποία το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί.

Η μεγάλη αίθουσα κατασκευάστηκε το 2000 για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Χάρι Πότερ και της Φιλοσοφικής Λίθου. Ένα χρόνο αργότερα φτιάχτηκε και το γραφείο του Ντάμπλντορ για τις ανάγκες της δεύτερης ταινίας, Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά.

Ο χώρος θα γίνει επισκέψιμος λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και εισιτήρια θα διατίθενται online.

Η τελευταία ταινία του Χάρι Πότερ, Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος Β' αναμένεται να προβληθεί στην χώρα μας στις 14 Ιουλίου.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου