Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

LG Optimus 3D: Επίσημα από την MWC 2011!

Η LG έχει ξεκινήσει την παρουσίαση της στην MWC 2011, αλλά ήδη έχουν γίνει γνωστές τόσο οι συσκευές όσο και τα χαρακτηριστικά τους. Στην κορυφή των smartphones της εταιρίας τοποθετείται πλέον το LG Optimus 3D, το glasses-free 3D smartphone που μας έχει εντυπωσιάσει από την πρώτη ημέρα που ακούσαμε για αυτό.

Η συσκευή διαθέτει ειδικό κουμπί 3D, το οποίο μετατρέπει την οθόνη από διδιάστατη σε τρισδιάστατη, έτσι ώστε να απολαμβάνει ο χρήστης τα 3D games και τις 3D ταινίες, ενώ με αυτό τον τρόπο δίνει και τη δυνατότητα απενεργοποιήσης του τρισδιάστατου εφέ όταν δεν απαιτείται κάτι τέτοιο.
Σε ό,τι αφορά το διαθέσιμο 3D υλικό δε χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού η LG έχει επισυνάψει σημαντικές συμφωνίες με αρκετούς παρόχους υλικού, με μεγαλύτερη ίσως αυτή που ανακοινώθηκε νωρίτερα με το YouTube 3D. Εξάλλου, μαζί με τη συσκευή θα περιλαμβάνονται και τρία 3D games ειδικά κατασκευασμένα για αυτή (Let’s Golf 2, Asphalt 6 και Nova), καθώς και αρκετά 3D movie trailers και ένα 3D book (Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ)!

LG Optimus 3D

Οθόνη 4.3” 3D WVGA (480 x 800)
Επεξεργαστής dual-core TI OMAP 4 1GHz
Επεξεργαστής γραφικών PowerVR SGX
Μνήμη 4GB LP DDR2
Αποθηκευτικός χώρος 8GB
Κάμερα dual-lens 5MP με δυνατότητα εγγραφής Full HD video 1080p (MPEG-4/H.264) σε 2D, εγγραφή και αναπαραγωγή HD video 720p σε 3D
Εμπρόσθια κάμερα για video κλήσεις
Μπαταρία 1500mAh
WiFi, GPS
NFC chip
Υποστήριξη DLNA
Υποδοχές HDMI, microUSB

Λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo (μελλοντική αναβάθμιση σε Gingerbread)

Η κυκλοφορία του αναμένεται ότι θα ξεκινήσει το Μάιο από τη Vodafone!

Techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου