Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

To MTV φέρνει την Caro Emerald στην Ελλάδα!


Τα MTV Unplugged Sessions επιστρέφουν και υποδέχονται στο stage, το νέο όνομα της διεθνούς μουσικής σκηνής, Caro Emerald. Η τραγουδίστρια που πρωταγωνιστούσε όλο το 2010 στις πρώτες θέσεις των album charts (29 εβδομάδες #1 στην Ολλανδία) με το 5 φορές πλατινένιο debut album, «Deleted Scenes From The Cutting Room Floor», θα βρεθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας για να ερμηνεύσει δικές τις επιτυχίες αλλά και ξεχωριστές διασκευές, unplugged!

Η Caro Emerald, η αισθαντική τραγουδίστρια που έχει εντυπωσιάσει όλον τον κόσμο με την retro-modern χροιά της και έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, θα τραγουδήσει live, με τη συντροφιά μόνο τεσσάρων ακουστικών οργάνων, μπροστά σε λίγους και εκλεκτούς τυχερούς.

To 2010 η Caro Emerald μέτρησε δύο σημαντικές διακρίσεις στα MTV Europe Music Awards, ως Best Dutch Act αλλά και ως Best Belgian Act. Τα 12 original singles της από το album «Deleted Scenes From The Cutting Room Floor» είναι ένα κράμα από jazz, tango, groove & mambo ήχους, με ρυθμό, class και αισθητική που μοιάζουν σαν να είχαν γραφτεί στα 50’s σε κάποιο διάσημο studio του Hollywood.

Οι fan του MTV και της Caro Emerald θα έχουν τη δυνατότητα να παραστούν στο ξεχωριστό αυτό μουσικό event, δηλώνοντας συμμετοχή αποκλειστικά μέσα από τον SMS διαγωνισμό του WHATS UP της COSMOTE.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι καρτοκινητού WHATS UP, στέλνοντας δωρεάν μήνυμα στο 54585, θα λάβουν μέρος στην κλήρωση. Μόνο 250 τυχεροί νικητές θα παρακολουθήσουν exclusively, την απόλυτη MTV «ακουστική» εμπειρία, το δεύτερο MTV Unplugged Session, στο Θέατρο Χώρα στην Κυψέλη, την Τρίτη, 1η Μαρτίου.

Μια ιδιαίτερη, ευρηματική, μαγευτική μουσική εμπειρία… μόνο στο MTV Unplugged Session sponsored by WHATS UP!

Επισκεφθείτε το website www.mtvgreece.gr/unplugged για περισσότερες πληροφορίες για το μοναδικό μουσικό διαγωνισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου