Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Πλάνο για πανελλαδική κάλυψη το 2012 υλοποιεί η Digea

Την ταχεία επέκταση των ψηφιακών εκπομπών της Digea στο υπόλοιπο της Ελλάδας, με ορίζοντα ολοκλήρωσης της διαδικασίας μέχρι τα μέσα του 2012... ανακοίνωσαν χθες τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας, προσδιορίζοντας παράλληλα ότι το αμέσως επόμενο σημείο μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση θα είναι η Ρόδος στις 25 Φεβρουαρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Digea, της εταιρείας διαχείρισης δικτύου που έχουν συστήσει οι 7 τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας, και ο Γιώργος Μαθιός γενικός διευθυντής της εταιρείας, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ότι μέσα στο 2011 θα γίνει η μετάβαση στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, αφού μετά τη Ρόδο θα ακολουθήσουν τα Ακαρνανικά, η Πάτρα, η Λάρισα, η Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά) και η Μυτιλήνη.

Εξάλλου, και όπως ανακοινώθηκε, η Digea βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της έναρξης μεταδόσεων και των καναλιών Channel 9, Κόντρα, Blue Sky και Τηλεάστυ, στην περιοχή του νομού Αττικής, διευρύνοντας περαιτέρω το μπουκέτο των καναλιών (23 συνολικά) που προσφέρει στην περιοχή της πρωτεύουσας.

Διευκρινίσεις δόθηκαν και για την προοπτική της παροχής υπηρεσιών υψηλής ευκρίνειας, την οποία θέτουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ, καθώς και για τη συνεχιζόμενη τακτική του δημόσιου φορέα να ανεβάζει μαζί με τις τηλεοπτικές υπηρεσίες στο ψηφιακό του μπουκέτο και ραδιοφωνικές.

NAΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου