Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Έρχεται το iPad 2

H Apple θα ξεκινήσει την διαδικασία παραγωγής του iPad 2 στα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου και θα το διαθέσει επίσημα στην αγορά στις αρχές Απριλίου 2011...
σύμφωνα με πηγές της DigiTimes από κατασκευαστές εξαρτημάτων στην Ταϊβάν.

Η Foxconn, ένα συγκρότημα εργοστασίων στην Κίνα που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή προϊόντων της Apple, πήρε εντολή να στείλει 400.000 με 600.000 μονάδες της συσκευής μέσα στις επόμενες 100 ημέρες. Από την πλευρά της η Apple, είχε αρχικά προγραμματίσει να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή τον Ιανουάριο, αλλά λόγω καθυστερήσεων που προέκυψαν από ζητήματα με το firmware της συσκευής, το χρονοδιάγραμμα αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με φήμες από το Macrumors, η επόμενη γενιά του δημοφιλούς tablet της Apple θα διαθέτει 4 νέα χαρακτηριστικά: γυροσκόπιο, facetime κάμερα, θύρα usb και νέα τεχνολογία απεικόνισης (Retina Display). Επίσης φαίνεται πως θα είναι μικρότερο αλλά και λεπτότερο. Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση, είναι η πιθανότητα ύπαρξης USB θύρας, κάτι που για πολλούς θα συμπεριλάβει η Apple στην νέα γενιά του iPad λόγω των νέων Ευρωπαϊκών κανονισμών για το universal πρότυπο (miniUSB) φόρτισης των φορητών συσκευών.

Οι αποστολές του iPad από την πλευρά του εφοδιασμού είναι περισσότερες από τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται, κάτι που δείχνει πως η Apple προβλέπει πιθανά ζητήματα με το απόθεμα. Οι αποστολές αυτές θα πρέπει να μειωθούν δραματικά μετά το τέλος του Ιανουαρίου, καθώς η εταιρεία θα επιδιώξει την μείωση του αποθέματος στις αποθήκες κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου ώστε να προετοιμαστεί για την επόμενη γενιά του iPad.

http://www.adslgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου