Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Τις νέες κινηματογραφικές παραγωγές αναμένει το Χόλιγουντ - Το καλοκαίρι θα είναι ...3D !!!

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία των ταινιών Avatar και Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, το Χόλιγουντ ελπίζει πως οι ταινίες 3D, οι συνέχειες προηγούμενων επιτυχιών και οι μεταφορές βιβλίων στη μεγάλη οθόνη θα συμβάλουν ώστε τα στούντιο να κάνουν για μια ακόμα φορά ρεκόρ εισπράξεων.

Η καλοκαιρινή περίοδος αρχίζει νωρίς: στις 2 Μαΐου προβάλλεται το Iron Man 2, η συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ταινίας με τον Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ, που είχε εισπράξεις 600 εκατομμύρια δολάρια.

Τον ίδιο μήνα θα κυκλοφορήσουν το Sex and the City 2, το τρισδιάστατο Shrek Forever After, η μεταφορά του επιτυχημένου βιντεοπαιχνιδιού Prince of Persia και η νέα ταινία Ρομπέν των Δασών με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου.

Τον Ιούνιο είναι η σειρά του Karate Kid με πρωταγωνιστή τον Τσάκι Τσαν, του -φυσικά- τρισδιάστατου Toy Story 3 και της κωμωδίας Knight and Day με τους Τομ Κρουζ και Κάμερον Ντίαζ.

Ο σκηνοθέτης του Σκοτεινού Ιππότη Κρις Νόλαν επιστρέφει με την ταινία Inception, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Μάικλ Κέιν και η Έλεν Πέιτζ.

Αλλη μια 3D ταινία είναι το σίκουελ Cats & Dogs: Revenge of Kitty Galore, καθώς και το Step Up.

Τέλος, τον κύκλο θα κλείσει η μεταφορά στον κινηματογράφο του μπεστ σέλερ της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ, Eat Pray Love, με πρωταγωνιστές την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Χαβιέ Μπαρδέμ.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου