Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Skyline (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 16/12/2010

Skyline είναι ο τίτλος της ταινίας των Κόλιν και Γκρέγκ Στράους με τους Ερίκ Μπαλφούρ, Σκότι Τόμπσον, Ντέιβιντ Ζάγιας, Ντόναλντ Φεζόν, Μπρίτανι Ντάνιελ, Κρίσταλ Ριντ, Νιλ Χόπκινς.

Πρόκειται για ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που εκτυλίσσεται στο Λος Άντζελες, όταν παράξενα φώτα εμφανίζονται στην πόλη κάνοντας τους ανθρώπους να βγουν έξω από τα σπίτια τους, όπως οι σκώροι στη φωτιά.

Μόλις όμως βγαίνουν έξω, μια τρομακτική εξωγήινη δύναμη τους «καταπίνει», εξαφανίζοντας το ανθρώπινο γένος από το πρόσωπο της γης. Είναι θέμα ωρών πριν χαθούν όλοι.

Μετά από ένα πάρτι που κράτησε μέχρι αργά, μια παρέα φίλων θα ξυπνήσουν στο μέσο της νύχτας από ένα απόκοσμο φως που βλέπουν από το παράθυρο.

Σαν νυχτερίδες που τους τραβάει η φλόγα, η πηγή του φωτός ελκύει τους ανθρώπους κοντά της… και τους εξαφανίζει κυριολεκτικά στον αέρα.

Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν πως πρόκειται για μια εξωγήινη δύναμη που «καταπίνει» τον ανθρώπινο πληθυσμό από το πρόσωπο της γης.

Για να καταφέρουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι και κυρίως ψύχραιμοι, προκειμένου να καταλάβουν τι συμβαίνει και η γη καταστρέφεται μπροστά στα μάτια τους.

Στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Skyline, το τέλος του κόσμου έχει έρθει… και είναι ακριβώς έξω από το παράθυρό σας!

i-live news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου