Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Scarlett Johansson: Εξωγήινη και καυτή

Είναι ίσως από τις λίγες ηθοποιούς που ακόμα και μεταμφιεσμένη σε εξωγήινη, σίγουρα θα καταφέρει να δείχνει σέξι..
Δεν αποτελεί έκπληξη επομένως η επιλογή της Σκάρλετ Γιόχανσον για τον ρόλο της ακαταμάχητης εξωγήινης Ισερλέι στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Under the skin». Η σύζυγος του Ράιαν Ρέινολντς υποδύεται σε αυτήν μια εξωγήινη ύπαρξη που αποστέλλεται στη Γη και τρώει άντρες.

«Είμαι αρκετά φοβισμένη και ενθουσιασμένη» δήλωσε η νεαρή ηθοποιός για το νέο της κινηματογραφικό βήμα, που σίγουρα διαφέρει πολύ από όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με το σενάριο, η Ισερλέι παραφυλάει σε απομονωμένους αυτοκινητοδρόμους και έρημες περιοχές για ανθρώπινη λεία, την οποία προσεγγίζει χρησιμοποιώντας το ένα και μοναδικό της όπλο: τον ακαταμάχητο ενθουσιασμό της. Αν και εξαιρετικά αποτελεσματική, θα νιώσει στην πορεία να αλλάζει από την πολυπλοκότητα της ζωής στης Γη και δεν θα αργήσει να έρθει σε σύγκρουση με το ίδιο της το είδος.

Η παραγωγή του φιλόδοξου αυτού πρότζεκτ, που θα προσφέρει μια μοναδική ματιά στον κόσμο που ζούμε μέσα από την οπτική γωνία ενός άλιεν, αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη του 2011, με σκηνοθέτη τον Τζόναθαν Γκλέιζερ. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μάικλ Φέιμπερ, που εκδόθηκε το 2000, και αναμένεται να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες των επόμενων χρόνων.

Πρόκειται ουσιαστικά για τη δεύτερη φορά που η εκρηκτική Σκάρλετ Γιόχανσον θα παίξει τον ρόλο της «κακιάς», καθώς είχε προηγηθεί η συμμετοχή της στην ταινία «Iron Man 2» με τον ρόλο της διαβολικής Νατάσα Ρομανόφ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/scarlett-johansson.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου