Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

O Leonardo Di Caprio σε ρόλο serial killer

Serial killer ο Leonardo Di Caprio στη νέα του ταινία η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν το 1983 στα πλαίσια του World’s Fair: Columbian Exposition (μια εκδήλωση που γιόρτασε τα 400 χρόνια από την ανακάλυψη της Αμερικής).

Σε αυτή τη νέα του δουλειά ο Di Caprio θα υποδυθεί τον Dr.Holmes, τον πρώτο καταγεγραμμένο δολοφόνο κατ’ εξακολούθηση της Αμερικής, ο οποίος έδρασε εκείνη τη χρονιά και είχε στο ενεργητικό του 27 φόνους – τουλάχιστον αυτούς που ομολόγησε – γιατί στοιχεία στο δικαστήριο υπήρχαν μόνο για τους 9.

Η ταινία θα βασιστεί στο βιβλίο του Erik Larson, “The Devil In The White City: Murder, Magic and Madness At The Fair That Changed America”, και στο οποίο φανερώνεται πως ο συγκεκριμένος είχε ανοίξει ένα ξενοδοχείο για να στεγάσει τους επισκέπτες, και προσποιούμενος τον γιατρό δολοφονούσε αθώα θύματα, στην πλειοψηφία τους νεαρές γυναίκες. Πραγματικά ενδιαφέρον ρόλος για τον Leonardo Di Caprio, ο οποίος είναι από τις ελάχιστες φορές που θα υποδυθεί έναν πραγματικά κακό στη μεγάλη οθόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου