Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Monica Bellucci: όλος ο αισθησιασμός αποτυπωμένος σε ένα βιβλίο

Εκατόν πενήντα φωτογραφίες σε ένα βιβλίο…Όλος ο αισθησιασμός της Monica Bellucci αποτυπωμένος στο πιο «καυτό» άλμπουμ της ζωής της!

«Γερνάω καλά», λέει η Ιταλίδα star και παρουσιάζει την βιογραφία της μέσω των πιο σέξι φωτογραφιών της καριέρας της, οι οποίες είναι δημιουργίες διάσημων φωτογράφων, όπως των Peter Lindberrgh, Helmut Newton, Bruce Weber, Ellen von Unwerth και Fabrizio Ferri.

«Με το βιβλίο αυτό αποχαιρετάω την βιολογική νιότη. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, απέκτησα πρόσφατα ακόμα ένα κοριτσάκι και απολαμβάνω μια θαυμάσια οικογενειακή ζωή. Δεν είμαι η νεαρή κοπέλα των φωτογραφιών, όμως, ο χρόνος περνάει και, είτε τα βρίσκεις μαζί του, είτε αυτοκτονείς. Εγώ, όμως, αγαπώ την ζωή», δήλωσε η 46χρονη ηθοποιός στη διάρκεια της παρουσίασης του λευκώματος που έγινε στη Ρώμη.

«Ξεκινάω μια νέα περίοδο, σίγουρα με λιγότερη ομορφιά», είπε η ίδια αν και με το «λιγότερη ομορφιά» θα μας επιτρέψει να διαφωνήσουμε.

Το άλμπουμ της ηθοποιού έχει ήδη γίνει ανάρπαστο στην Ιταλία, ενώ τα έσοδα θα δοθούν σε δύο οργανώσεις: μία ιταλική για γονείς που έχουν παιδιά με καρκίνο και μία γαλλική για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου