Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Οι Scorpions για τελευταία φορά στην Αθήνα


Η πολυαναμενόμενη περιοδεία των Scorpions κάνει αύριο στάση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα. Τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί και τα ελάχιστα, που υπάρχουν, αφορούν θέσεις ορθίων και απευθύνονται μάλλον ... πιο γεμάτα πορτοφόλια, με τιμές που ξεκινούν από τα 38 ευρώ και φθάνουν τα 60.

Η περιοδεία των θρυλικών Σκορπιών ξεκίνησε στις 7 του περασμένου Μάη από τη Γερμανία και ακολούθησαν συναυλίες σε όλο τον κόσμο με επόμενους προορισμούς -μετά την Αθήνα- τη Σόφια (9 Οκτωβρίου) και στην συνέχεια τη Μολδαβία, τη Γαλλία, την Ουκρανία, την Ελβετία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο ξανά τη Γερμανία με δύο συναυλίες, εκ των οποίων η τελευταία 27 Νοεμβρίου, θα γίνει στο Ντόρνμουντ. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι "firewire", ένα νεανικό ελληνικό ρόκ συγκρότημα με βρετανικές επιρροές.

"Μετά από σαράντα χρόνια διαδρομής στο τρελό τρένο του rock n' roll, αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Είναι καλό να βάζεις τέλος όταν είσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήταν κάτι που ίσως έπρεπε να γίνει δέκα χρόνια πριν", τόνισε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Κλάους Μάινε, σε συνέντευξη Τύπου στις αρχές του χρόνου.

Περισσότεροι από 200.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει τις συναυλίες τους στην Ελλάδα. Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας θα κυκλοφορήσει dvd με τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του tour. Τα εναπομείντα εισιτήρια διατίθεται στα Tickethouse, στα Public, στα Village Cinemas και στην ηλεκτρονική σελίδα www.ticketarena.gr σε τιμές 38 ευρώ στην αρένα, 43 ευρώ στις κερκίδες, 55 ευρώ στην golden αρένα και 60 ευρώ στις θέσεις VIP.

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου