Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Πρώτο το Paranormal Activity 2 στο Αμερικανικό Box Office

Το Paranormal Activity 2 κατέκτησε την πρώτη θέση στο αμερικανικό Box Office για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, δίνοντας συνολικά στην Paramount Pictures 41.5 εκατομμύρια δολάρια.

Το θρίλερ, που αποτελεί το sequel της πιο επιτυχημένης παραγωγής της περασμένης χρονιάς, βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες μια εβδομάδα πριν τον εορτασμό του Halloween και έριξε στην δεύτερη θέση το Jackass 3-D, το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει 21.6 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρώτο Paranormal Activity γυρίστηκε με μόλις 11.000 δολάρια budget ενώ έφερε στην εταιρεία 183 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το IMDb (Ιντερνετική Κινηματογραφική Βάση δεδομένων). Για να γυριστεί η συνέχεια η εταιρεία ανέβασε το budget στα 2.75 εκατομμύρια δολάρια και ήδη από το πρώτο Σαββατοκύριακο κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ το ποσό που δαπανήθηκε.

Η ταινία, βασισμένη στο storyline της πρώτης, μας παρουσιάζει μια οικογένεια η οποία ξαφνικά αρχίζει να ακούει περίεργους θορύβους μέσα στο σπίτι της και έτσι βάζει κάμερες οι οποίες καταγράφουν έντονη υπερφυσική δραστηριότητα. Η σκηνοθεσία του Tod Williams και η έξυπνη προώθηση της ταινίας, κυρίως για τις νυχτερινές προβολές, έφεραν μεγάλη εισροή κόσμου στις αίθουσες.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου