Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Going the Distance (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα : 09/09/2010

Η σαρκαστική ευφυΐα και η ωμή ειλικρίνεια της Έριν (Ντρου Μπάριμορ) γοητεύουν τον πρόσφατα χωρισμένο Γκάρετ (Τζάστιν Λονγκ) συνοδεία μπύρας, κουβέντας και πρωινού την επόμενη μέρα. Η χημεία τους πυροδοτεί μια παθιασμένη καλοκαιρινή περιπέτεια που κανένας από τους δύο δεν περιμένει να έχει συνέχεια όταν η Έριν επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο και ο Γκάρετ παραμένει στη Νέα Υόρκη. Έξι εβδομάδες μετά κανείς από τους δυο δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να δώσει ένα τέλος. Κι ενώ οι φίλοι του Γκάρετ, Μποξ (Τζέισον Σουντέικις) και Νταν (Τσάρλι Ντέι), αστειεύονται για τη δίαιτα που κάνει πριν πάει να δει την Έριν και τη μόνιμη σχέση που έχει αναπτύξει με το κινητό του, δεν θέλουν να χάσουν τον αγαπημένο τους φίλο εξαιτίας μιας ακόμα ταραχώδους σχέσης.

Την ίδια στιγμή, η υπερπροστατευτική και νευρική παντρεμένη αδερφή της Έριν, Κορίν (Κριστίνα Άπλγκεϊτ), θέλει να την εμποδίσει να ξανακάνει μια σχέση που θεωρεί ατελέσφορη. Παρά όμως τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν, τους αρνητικούς φίλους και συγγενείς και μερικούς απρόσμενους πειρασμούς, το ζευγάρι είναι πολύ πιθανό να έχει βρει κάτι που θυμίζει αγάπη, και με τη βοήθεια πολλών γραπτών μηνυμάτων, ερωτικών υπονοουμένων και τηλεφωνημάτων μέσα στη νύχτα, μπορεί τελικά να καταφέρουν να μειώσουν την απόσταση που έχει μπει ανάμεσά τους.

1 σχόλιο:

  1. Τρελαίνομαι για ρομαντικές κομεντί που είναι βγαλμένες από τη ζωή, όπως το "Από Μακριά και Αγαπημένοι" (Going The Distance), με την Drew Barrymore. Θέλω πολύ να το δω! Φαίνεται να χει πλάκα από το trailer: http://www.youtube.com/user/VillageGR

    ΑπάντησηΔιαγραφή