Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Το πιο ασυνήθιστο 3D Demo

Ποιο νομίζετε ότι θα μπορούσε να είναι το πιο ασυνήθιστο, το πιο δημιουργικό, το πιο εντυπωσιακό 3D Demo για έναν κατασκευαστή που επιθυμεί να επιδείξει τις δυνατότητες των 3D τηλεοράσεών του; Ένα απόσπασμα από κινηματογραφική ταινία που μόλις έχει προβληθεί στους κινηματογράφους ή ένα απόσπασμα από μια κορυφαία ταινία 3D (όπως το «Avatar», για παράδειγμα);

Η πάντοτε ευρηματική Philips έρχεται να δώσει την απάντηση στον τομέα αυτό. Σε συνεργασία λοιπόν με τη Ridley Scott Associates, η εταιρεία δημιούργησε πέντε ταινίες 3D μικρού μήκους, τις Parallel Lines, οι οποίες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό∙ χρησιμοποιούν όλες τους ίδιους ακριβώς διαλόγους (ουσιαστικά μερικές χαρακτηριστικές ατάκες), τους οποίους «ντύνουν» οπτικά με εντελώς διαφορετικές κινηματογραφικές ιστορίες.

Τις παρακολουθήσαμε στα 3D Demo της Philips στη φετινή IFA, μπορείτε να τις δείτε στην ιστοσελίδα http://www.cinema.philips.com/ και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό απέναντι στην ευρηματικότητα των ιστοριών, στον τρόπο που έχουν ταιριάξει οι κοινοί διάλογοι στις διαφορετικές ταινίες και βέβαια στην ποιότητα του 3D γυρίσματος. Ελπίζουμε το παράδειγμα της Philips να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες.

hitech

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου